Maminka.czTestujeme s dětmi

Testujeme s dětmi: Ovocné tyčinky nadchly. Která jídla HiPP dětem chutnala nejvíce?

redakce 25.  2.  2021
Testovali jsme sadu příkrmů Hipp pro děti ve věku od 1 do 1,5 roku. Maminky v balíčku našly polévku, hlavní jídlo, nápoj a svačinku. Pochutnávaly si na nich batolata našich čtenářek. Jak to celé dopadlo?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hlavní jídlo je k mání plastovém obalu nebo ve skle. Oboje přináší své výhody a nevýhody. Plast je praktický na přenášení, a tím i na cestování, ohřeje se na příklad i ve vodní lázni. Sklo je těžší, snadněji se rozbije, ale na druhou stranu je mnohem ekologičtější. Sklo je donekonečna možné recyklovat.

Hlavní výhody na kterých se testující shodly? Výrobky jsou bio, slazené ovocem nebo třeba to, že se jídlo určené k obědu dodává rovnou v mističce, kterou stačí ohřát. A ještě další plus? HiPP neustále přichází s dalšími novinkami. 

Navíc výrobky jsou bez přídavku lepku, soli a konzervačních látek.  

Novinkou, která většinu testujících příjemně překvapila, byly ovocné tyčinky. 

Finále Maminky roku bude jedno velké překvapení! Pro soutěžící i diváky

Maminka Lucka, syn Samík 15 měsíců

Značku Hipp mám od narození syna v oblibě, ať už jde o mléčnou kojeneckou výživu či příkrmy. Nejenže jde o BIO výrobky, ale některé produkty jsou opravdu moc dobré. Byla jsem velmi překvapená chutí krémovo - rajčatové polévky, která nám moc chutnala oproti bramborové polévce se zeleninou.
 
Ovocné tyčinky jsem synovi dosud nedávala, jelikož jsou všechny na mé poměry přeslazené. Ale tyčinky této značky jsou chutné a navíc jsou slazené ovocem, což má velké plus. 
 
 
Maminka Adéla, syn Petr 1 rok
 
S příkrmy HiPP mám velmi dobrou zkušenost. Když jsme rozjížděli příkrmy, tak malý hned napoprvé slupnul celou skleničku a ještě si spokojeně pomlaskával.
Velmi kladně hodnotím jejich příkrmy v bio kvalitě. Hezky voní, jemně chutnají  - mně teda moc ne, ale mimču ano, a to je to hlavní.

HiPP je pro mě zárukou kvality. Můžete se na jejich výrobky spolehnout.
Malý má nejraději Mini-Rigatoni se zeleninou ve smetanové omáčce.  
 
Maminka Šárka, dcera Sofinka 15 měsíců
 
Od této značky rádi kupujeme jak kosmetiku, tak i jídlo. Mně jako mamince přijde, že kupuji kvalitní a zdravé produkty a Sofince moc chutnají, takže jsme spokojené obě. 
 
 
Každopádně jsme teď díky vám objevili i spoustu novinek, které jsme ještě nevyzkoušeli. Poprvé jsme od značky Hipp doma ochutnali džusy, polévky a hlavní jídla prodávané v mističkách ve tvaru srdce. Vše Sofince moc chutnalo. 
 
Já z pohledu rodiče oceňuji například, že mistička ve které se podává hlavní jídlo je vhodná k ohřevu. U ovocných tyčinek se mi zase moc líbí, že od nich není "upatlaná" dcera a ani nic jiného, co je v jejím dosahu. Ale přitom jsou tyčinky měkké, takže si s nimi malá poradí, i přestože ještě nemá moc zoubků. 
 
Celkově se mi u značky Hipp líbí jak složení, tak i chuť a vůně produktů. A očividně i tomu našemu rošťákovi. Možná to vypadá jako reklama, ale my jsme s nimi doma opravdu  spokojeni, tak asi zatím nemám co vytknout.
 
Maminka Barbora, dcera Jolana
  
Produkty Hipp jsem dobře znala, protože je používáme již od narození naší dcerky a byla jsem s nimi vždy spokojená. I příkrmy jsme měly s dcerou už nějaké vyzkoušené, nicméně jsme i tak objevily něco nového.
 
 
Novinkou pro nás byly ovocné tyčinky - s těmi jsme byly obě moc spokojené. Dcerka měla radost, že dostala nějakou velkou dobrotu - podobnou, jako papá máma.
 
A já jsem zase byla ráda, že pro ni mám zdravou svačinku, kterou vždy ochotně slupla. Velmi dobré jsou obědy. Pro mě je to velká pomoc, protože nemusím každý den vařit zvlášť pro prcka a navíc mám jistotu, že má oběd, kde je vše co potřebuje v té nejvyšší kvalitě.
 
A ovocné kapsičky-to je také naprosto ideální svačinka, která nezabere moc místa v tašce a navíc si ji děťátko zvládne spapat samo, aniž by se nějak moc “pocintalo”. My jsme celkově s příkrmy Hipp velmi spokojené a já je budu pro dcerku i nadále kupovat.
 
Maminka Kateřina, Adam 2 roky


S výrobky HiPP máme skvělou zkušenost. Adámkovi velice chutnají. Já jako matka oceňuji hlavně bio kvalitu, bez přídavku lepku, soli a konzervačních látek.

15 nejlepších potravin pro děti. Budou po nich zdravější a chytřejší!
Rodiče, pozor! 10 jídel, která nejsou pro děti ani náhodou tak zdravá, jak myslíte
Témata: Čtenářské testy, Batole, Testujeme s dětmi, Chuť, Testovací klub, Nákupní tipy, Tipy redakce, Vyzkoušeli jsme, Tvar srdce, Svačinka, Rosťa, Malý, Jídlo, Značka, Maminka, Jolana, Nápoj, Bio, Polévka, Tyčinka, Týč