Maminka.czTestujeme s dětmi

Testujeme s dětmi: Praktické boty, které využijete po celý rok

Markéta Novák Matějková 29.  4.  2019
Boty, to je zejména u dětí kapitola sama o sobě. Nejenže jim roste rychle noha, ale navíc potřebují mnoho párů pro nejrůznější příležitosti. Proto jsme se tentokrát zaměřili na populární gumové boty Coqui, které mají hned několik možností využití. A rozhodně nejsou jen pro děti, vynachválit si je nemohli ani dospělí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Do testování se zapojily celé rodiny, které měly jediný úkol – vyzkoušet pantofle, clogsy, sandály a holínky značky Coqui. A jak to dopadlo?

Pohodlí nadevše

Všichni testovaní vyzdvihli pohodlí a to, že boty na noze hezky drží, nesklouzávají z nich a podrážka neklouže. Rodiče ocenili, že materiál bot nezanechává barevné stopy na podlaze a že použitý materiál je pevný, pružný, ale přitom nepraská a je odolný proti oděru. Někteří nezapomněli zmínit, že noha se v botách nepotí, takže v nich odpadá problém se zápachem.

Michaela, která se svými dětmi testovala dvoje nazouváky, řekla:  "Tyto boty spolehlivě využijete nejen u vody, bazénu či jako domácí obuv, ale i jako boty, které přežijí odrážedlo, písek, trávu, vodu. Boty jsou dostatečně široké, lehounké a vzdušné. Synek to doslova nazval, že je tam boží prostor pro prsty. Boty bohatě nahradí bačkůrky, boty k vodě i letní botičky, když potřebujete rychle vyběhnout na zahradu nebo balkon – prostě všude tam, kde děti nestíhají boty nazout nebo sundat. Celoroční využití, doma i venku, to je prostě fajn záležitost. I já jako dospělák jsem ocenila jejich praktičnost, kterou tenhle typ obuvi také potřebuje.“

To potvrzuje i Jana, která testovala dámské pantofle Tora, u kterých si pochvalovala to, že jsou pohodlné, lehké a mají snadnou údržbu. Její děti si vybraly sandály Coqui Maxi. A obstály u nich také holínky z kolekce Talking Tom. „Vysoce voděodolný, neklouzavý a antibakteriální materiál CoquiFlex jsme podrobili těžké zkoušce v horském terénu a potůčkách. Obstály na výbornou. Boty jsou měkké, pohodlné a nepromokavé. Zářivé barvy s postavičkami se dětem moc líbí,“ uvedla Jana.

Boty pro nejmenší aneb jsou opravdu pevné boty to nejlepší pro malé nožky?

Kolekce Talking Tom zaujala děti na první pohled

Nadšený z kolekce Talkig Tom byl i syn Lucky, která nám řekla, že syn byl z bot s oblíbenou postavičkou doslova unesený. Ona zase ocenila kvalitu,  neklouzavý materiál a také to, že boty jsou dostatečně široké, což ocení zejména rodiče dětí, které mají širší nohu.

Mezi dětmi vedou clogsy

Za nás oceňujeme, že jsou boty lehké a dětem perfektně sedí. Pro menší děti se osvědčily closgy, které mají praktický pásek za patou, který nohu drží a ta nevyklouzne. Přidanou hodnotou je také to, že se snadno omývají a nejsou cítit gumou tak jako levnější nazouváky.

Boty navíc využijete po celý rok. Nejen v létě u vody nebo na zahradě, ale skvěle poslouží také v zimě jako přezůvky. Není nic pohodlnějšího, než si po celodenním lyžování nazout pohodlné pantofle. Díky antibakteriálním vlastnostem jsou odolné vůči pachu a bakteriím a mají kvalitní provedení. Za nás dáváme palec nahoru i za cenu, která je více než potěšující.

Sleva 30 % na nákup bot

Při zadání kódu "Maminka30" můžete využít 30% slevu na nákup bot Coqui. www.coqui.shoes

Témata: Video, Testujeme s dětmi, Dětské boty, Pantofle, Lucky, Děti, Výběh, Pár bot, Celý, Jana, Kolekce, Rodič dětí, Praktičnost, Nohy, Dětská obuv na Heureka.cz

Video