Maminka.czTestujeme s dětmi

Testujeme s dětmi: Tekutá mléka HiPP jsou skvělou svačinkou na každý výlet

Simona Formánková 14.  5.  2021
Konečně tu máme jaro. S tím přichází nejen sluníčko a krásné počasí, ale také období dlouhých procházek a výletů. Pokud se zrovna chystáte vyrazit s dětmi ven, pak pro vás máme skvělý tip, který by vám mohl cestování s dětmi trochu usnadnit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Firma HiPP přichází neustále s nabídkou nových produktů. To, že jsou maminkami velmi oblíbené a vyhledávané, jsme se přesvědčili už v několika testováních. Nyní vám chceme představit novinku v podobě tekutých mlík Combiotik. Konkrétně HiPP 2 Bio Combiotik a HiPP junior combiotik. 

HiPP 2 BIO Combiotik® je pokračovací mléčná kojenecká výživa v tekuté formě, kterou lze ihned podávat z lahvičky bez nutnosti ohřívání. Má vyvážené složení inspirované mateřským mlékem a je určená pro kojence od ukončeného 6. měsíce.

Testujeme s dětmi: Ovocné tyčinky nadchly. Která jídla HiPP dětem chutnala nejvíce?

HiPP JUNIOR Combiotik® je batolecí mléko opět v tekuté formě, které můžete ihned podávat bez nutnosti ohřívání. Mléko má vyvážené složení s vitamíny, vápníkem a dalšími důležitými látkami pro zdravý růst a vývoj. Je vhodné pro děti od ukončeného 12 měsíce. 

Co na těchto produktech ocenily maminky nejvíce?

Největší výhodou byla pro všechny námi oslovené maminky možnost, že se krmení může ujmout klidně tatínek nebo babička. Není potřeba odměřovat správný poměr, převařovat vodu a čekat na její vychladnutí. Stačí pouze protřepat lahvičku a můžete okamžitě podávat. 

Při cestování maminky hodně ocenily možnost dávkování mléka podle potřeby. Lahvička je totiž uzavíratelná, takže stačí přelít potřebné množství do oblíbené lahvičky a zbytek nechat na později. Velkou výhodou také je, že na uzávěr mléka HiPP 2 bio combiotik pasují vybrané savičky, takže dítě může pít přímo z původní lahve. 

Ekologické zemědělství jako filozofie už více než 60 let

Na uzávěr mléka Junior combiotik savičku už sice nenasadíte, ale opět můžete pohodlně nalít do hrnečku potřebné množství nebo starší děti mohou pít pomocí brčka. Lahvičku pak opět jednoduše uzavřete a můžete se vydat vstříc dalším dobrodružstvím. 

Maminka Adéla, syn Petr, 18 měsíců

Klepněte pro větší obrázek

"Mlíčko malý zbožňuje, je velice chutné. Super praktické balení na cesty. Značka HiPP je pro mě záruka chuti a kvality!"

Maminka IVA, dcera Elinka, 14 měsíců

Klepněte pro větší obrázek


"S produkty HiPP mám velmi dobrou zkušenost. Tekuté mlíčko HiPP COMBIOTIK je skvělou novinkou na trhu. Trávíme hodně času venku a Eli si na svačinku v podobě mlíčka zvykla. Tekuté mlíčko nemusím odměřovat, míchat, ohřívat a čekat, až vystydne. Stačí protřepat a nalít do lahvičky. Není nic jednoduššího. Elince mlíčko chutná. Ochutnala jsem i já. Pěkně voní a má sladkou, mléčnou chuť."

Maminka KATKA, syn Bertík, 15 měsíců

Klepněte pro větší obrázek

"Tohle mlíčko Bertíkovi opravdu chutná. Dává si ho k snídani, svačině, někdy dokonce i k večeři. A nemusí to být svačiny jen doma u stolu, stačí hodit do tašky a vyrazit třeba k babičce nebo na hřiště. A prázdná lahvička je skvělá i na další hraní."

Maminka LUCKA, syn Samík, 2 roky

Klepněte pro větší obrázek

"Měla jsem možnost vyzkoušet produkt  HiPP MLÉKO TEKUTÉ HiPP 1+ JUNIOR Combiotik 470ml a byla jsem mile překvapena jeho chutí, která oproti kojenecké výživě není cítit po železu. Dalším plusem je jeho složení a nenáročnost na přípravu. Ideální svačinka na výlety. Uvítala bych i jiné příchuti."

Maminka Martina, dcera Oli, 10 měsíců

Klepněte pro větší obrázek

"Mlíčko HiPP my s Olinkou maximálně doporučujeme. A to na veškeré výlety do přírody nebo na piknik. A případně i když se člověku doma nechce čekat na to, až mu vychladne voda na umělé mlíčko v prášku."

97 % maminek doporučuje kojenecké mléko HiPP Combiotik

Jak vybrat umělé mléko? Chtějte takové, které připomíná mateřské

Témata: Čtenářské testy, Batole, Miminko, Kojenec, Testujeme s dětmi, Testovací klub, Nákupní tipy, Elin, Kojenecké mléko, Elinka, Výlet, Hipp, Mléko, Cestování, Olinka, Oli, Junior, Maminka, Bio, Svačinka, Lahvička, Katka, Výživa, Mlíčko, Elince

Video