Maminka.czTestujeme s dětmi

Testujeme s dětmi: Jak dopadly pěny na koupání a sprchové gely pro děti?

redakce 4.  6.  2018
Když si mohou vybrat, chtějí se vaše děti koupat, nebo sprchovat? Naše většinou volí vanu a po vyzkoušení pěny, která je zároveň bublifukem, a další dětské kosmetiky se jim ani nedivíme. Tenhle výrobek byl jedním z několika produktů firmy HIPP, které prošly testováním v šesti rodinách s dětmi. Jak si vedly?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Všichni testující rodiče se shodli na tom, že dětská kosmetika Hipp je ideální pro děti předškolního věku, které ji pod dozorem mohou používat samy. A užít si její výhody, kterými předčí jiné – tady největší úspěch slavily pěny do koupele.

Celkem jsme testovali několik různých výrobků: krém na obličej i tělo v balení ve tvaru želvy, pěnu do koupele s bublifukem, modrou pěnu do koupele, sprchový gel ve tvaru kačenky, pleťové mléko a olej. Balení některých z nich vám může připadat infantilní, ale dětem vyloženě padlo do noty. „Zkoušeli jsme krém na obličej a tělo od Hipp v obalu želvy. Z balení byly děti nadšené. Sofinka se cítila jako velká slečna, protože má konečně krém jako dospělá. Čtyřletý Samík si chtěl s krémem hrát, protože si myslel, že je to hračka,“ řekla Kateřina, matka dvou dětí. Dětem podle ní krém voněl, líbilo se jim se jím mazat.

Její potomky ještě více nadchla pěna do koupele, která je zároveň bublifukem – bubliny se z něj tvoří perfektně, ve vaně zároveň skutečně hodně pění, takže to s jeho množstvím do vody není třeba přehánět.

Jako u moře!

„Dcera byla nadšená z modré pěny do koupele. Prohlásila, že je to jako moře. Má příjemnou jemnou a krémovou vůni,“ přidává hodnocení maminka pětileté Žofie, jejíž dcera si dobře vyhrála i s bublifukovou pěnou.

Také další rodiče potvrdili, že jsou s výrobky spokojení. „Kosmetika Hipp bude mít v naší koupelně své stálé místo. Je skvělé, že je hypoalergenní, neobsahuje žádné aromatické látky, éterické oleje ani parabeny. Nevysouší pokožku, neštípe v očích. Ale hlavně, její používání si díky hravému nápaditému balení užívá i sama dcera,“ pochvalovala si maminka dvouleté Jasmíny.

Rodiče vesměs oceňovali i sprchový gel ve tvaru kačenky, jelikož pro jejich potomky bylo snadné vymáčknout část obsahu na ruku a mýt se, což napomáhá rozvoji dětské samostatnosti. Výrobky jsou určené pro citlivou dětskou pleť, neobjevily se žádné pupínky ani zarudnutí, plusem je i příznivá cena.

Testujeme s dětmi: Jak dopadl bublifuk, který slibuje vážně velké bubliny?

 

Témata: Zdraví, Děti, Předškolák, Batole, Testujeme s dětmi, Koupání, Dětská kosmetika, Stálé místo, Éterický olej, Výrobek, Krém, Hipp, Jak, Gel, Žofie, Balení, Mazat, Koupel, Sprchový gel, Předškolní věk, Příznivá cena, Pleťové mléko, Bublifuk, Používání, Éterické oleje, Zdraví na Heureka.cz