Maminka.czRodina

TFK Joggster Sport 2: Kočárek, který nepředběhnete

Reklama 13.  6.  2019
Výzvou pro soutěživé rodiče je kočárek TFK Joggster Sport 2, který je schválen pro rychlost až 20 km/h.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Při běhu na delší tratě je to víc než dostatečný rychlostní limit a nestačil by snad jen držiteli světového rekordu v maratonu, keňskému vytrvalci Kipchogeovi. Pro běhání jen po obchodech má pak TFK Joggster Sport 2 výměnná přední otočná kolečka, s kterými se mezi regály dobře manévruje. Kočárky německého výrobce TFK (Trends for Kids) k nám dováží společnost Babypoint. Více informací na www.babypoint.cz či www.kocarky-tfk.cz

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokud na kočárek německého výrobce TFK Joggster Sport 2 připojíte Mamaboard nebo obujete in-line brusle, tak samozřejmě vaše rychlost stoupne, nejen proto je kočárek TFK Joggster Sport 2 vybaven kotoučovými brzdami, které opravdu fungují, s ručním ovládáním na rukojeti. Plynulé ovládání brzdy je příjemné třeba i v situaci, kdy si chcete přibrzdit, nenechat to rozjet z kopce.“ A kdyby snad rodič zapomněl zabrzdit, tak aby se předešlo scénám s ujíždějícím dítětem (komickým jen ve filmu S tebou mě baví svět), je kočárek vybaven bezpečnostním popruhem, který si rodič navlékne na ruku a má kočárek, resp. dítě pod kontrolou (tu má i díky střešnímu okýnku). Z bezpečnostních prvků je třeba ještě zmínit, že celá sedící část a stříška je opatřena reflexními prvky, které se krásně rozsvítí, když na ně zasvítí třeba auto.

Pro běhání po obchodech má TFK Joggster Sport 2 otočná přední kolečka

16 palcová odpružená nafukovací kola s předním pevným kolečkem (jsou rychloupínací, takže se snadno vycvaknou) jsou ideální pro běhání a další aktivity na hladkém asfaltovém povrchu i v terénu. Pokud je však třeba zaběhnout na nákupy, stačí vyměnit přední pevné kolo (lze ho centrovat) za otočné dvojkolečko a zvládnete slalomovou jízdu mezi regály v obchodě. Košík pod kočárkem je dostatečně prostorný i pro větší nákupní horečku, celková nosnost kočárku i s dítětem je vysoká 34 kg. Že se při takovém výkonu zpotí i dítě, nevadí, TFK Joggster Sport 2 má sedící plochu i opěrku pod hlavou z prodyšné AIRGO vložky, která díky tvaru a prošití s kanálky odvádí pot podobně jako funkční oblečení. AIRGO vložku stejně jako nárameníky na pětibodových pásech lze sundat a vyprat v pračce. Navíc je zadní část boudičky vybavena UV síťkou s UPF 50+ pro přísun čerstvého vzduchu.

Klepněte pro větší obrázek

Kočárek TFK Joggster Sport 2 je velmi prostorný pro menší děti nabízí výrobce vymezovací vložku, aby děti seděly rovně a nekřivily se na jednu stranu. Samozřejmostí jsou nastavitelné opěrky nohou či plynulé polohování do odpočinkové pozice. Bouda je rozšiřitelná, ze spodu je opatřena zátěrem pro přečkání prvních kapek deště, z vrchní strany je potištěna 3D prvky, které vytvářejí zajímavý design. Látkové potahy jsou ve variantách tmavé Tap Shoe, světlešedé Quiet Shade a živé  červené Tango Red.

Na konstrukci se dá nasadit hluboká korba Quickfix a Multi X. Stejně tak s adaptéry lze  nasadit autosedačky BeSafe iZi Go, Maxi Cosi, Cybex, Römer.

Témata: Těhotenství, Děti, Rodina