Maminka.czKam s dětmi

The Tap Tap v Opeře - mikulášská nadílka pro celou rodinu

redakce 15.  11.  2010
The Tap Tap v Opeře - mikulášská nadílka pro celou rodinu
Mikuláš letos přijde i do Státní opery! A nebude sám. Na originální mikulášský koncert 6. prosince od 18 hodin vás zve kapela The Tap Tap a její hosté.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V rámci večera vystoupí také Dan Bárta, Tomáš Hanák, David Koller, Kamil Střihavka, Klára Vytisková, Xindl X, Ondřej Hejma, Jiří Ornest a řada dalších. Každý návštěvník navíc dostane balíček s mikulášskou nadílkou - kromě nového CD The Tap Tap "Párty na kolečkách" v něm najde i vánoční ozdoby a další překvapení.

Přijďte s dětmi i bez na jedinečný koncert, který je pořádán k 20. výročí založení nadace Jedličkova ústavu. The Tap Tap, kapela studentů s tělesným postižením, pozvala ke svému vystoupení celou řadu známých zpěváků, zpěvaček a hudebníků, kteří vystoupí za doprovodu Českého národního symfonického orchestru, Pražského smíšeného sboru a sboru La Grande Bande. S mikulášským představením vystoupí také Bohnická divadelní společnost a Taneční studio Mirabel.

A jaká by to byla mikulášská nadílka bez dárků? Na každého návštěvníka čeká nové CD kapely The Tap Tap "Párty na Kolečkách", vánoční ozdoby a další překvapení. Na The Tap Tap v Opeře se můžete nejen výborně bavit, ale také podpoříte dobrou věc.

Celý výtěžek ze vstupného bude věnován na technické vybavení vzdělávacího centra STUDEO v Jedličkově ústavu. STUDEO vytváří zázemí pro individuální rozvoj mladých lidí se zdravotním postižením. Kapela The Tap Tap je ukázkou toho, že tento projekt může zlepšit kvalitu života lidem, kteří o to stojí.

The Tap Tap v Opeře

6. prosince 2010 od 18 hodin ve Státní opeře, Praha

Vstupenky v předprodejích Bohemia Ticket za 200 až 400 kč.

Více informací ke koncertu:

http://www.opera.cz/cs/repertoar/taptap.html

http://www.thetaptap.cz/

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Mikuláš, nadílka, Xindl X, Čelo, Mikula, David Koller, Dan Bárta, The Tap Tap, Klára Vytisková, Nové cd, Nadace Jedličkova ústavu, Mik, The, Mikulášská nadílka