Maminka.czMaminka roku

Tiany Kiriloff: Když děláte věci s vášní, jde to samo

redakce 4.  5.  2018
Přestože má belgická módní ikona Tiany Kiriloff každý den plně nabitý program, perfektně zvládá roli podnikatelky, manželky a maminky tří dcer. A ještě u toho všeho senzačně vypadá. Jak jen to dělá?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S týmem své produkční agentury Belmodo, která vznikla v roce 2008, vytváří kreativní obsah týkající se světa módy, krásy a lifestylu. Věnuje se také organizování kulturních a marketingových akcí, nedávno jí vyšla už čtvrtá self-help knížka.

Belgická blogerka a byznysmenka má ke všemu šestý smysl pro módu a trendy a je každodenní dávkou inspirace pro tisíce lidí, kteří ji se zájmem sledují na Instagramu. V Praze se Tiany Kiriloff objevila v rámci konference Dream Big a my jsme měli možnost si s ní popovídat.

Tiany, jak se vám líbí v Praze?

Bohužel jsem moc z Prahy neviděla. Ale to, co jsem stihla vidět, bylo úžasné. Určitě bych se sem ráda vrátila. Zamilovala jsem se do architektury v centru města. A našla jsem tam i obchody a restaurace přesně podle svého gusta.

Jste v Praze se svou rodinou?

Nejsem. Ale slyšela jsem, že Praha je pro děti jako stvořená. Další důvod, proč se sem vrátit – tentokrát se svými blízkými.

Povězte mi. Jak zvládáte roli pracující mámy?

To, co děláte, musíte dělat s vášní. Pro mě je vášní jak moje práce, tak i má krásná rodina. Ale bezpodmínečně samozřejmě potřebujete mít perfektně zorganizovaný čas.

Máte tři dcery. Jak zvládnou dvě ruce tři děti?

Mám manžela a dvě starší dcery, to jsou třikrát dvě ruce navíc, což pro mě znamená velkou pomoc. S mou třetí dcerou to navíc všechno jde tak nějak samo.

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!

Jaký je váš recept na to vypadat stále tak krásně a chic?

Jsem závislá na pleťové kosmetice Estée Lauder Supreme, dělá s mou pletí zázraky a navrací jí potřebnou rovnováhu. Důležité je ale také dělat věci, které máte ráda. Když totiž budete spokojená uvnitř, bude to vyzařovat i navenek.

Dočetla jsem se, že máte tak obrovský šatník, že se v něm člověk snadno ztratí. Je to pravda?

To je úplná pravda. A i přesto se často přistihnu, jak uvnitř něj stojím a říkám si, že stále nemám co na sebe (smích).

A vaše dcery vám jdou v patách? Chlubí se také takovým šatníkem?

Zatím ne, ale pilně na tom pracují.

Máte čas někdy jen sama na sebe?

Se třemi dětmi, manželem a kariérou toho času moc nezbývá. Snažím se si ho udělat.

Když se zadaří… Jak ho ráda trávíte?

Třikrát týdně sportuji, věnuji se pilates, což beru jako čas pro sebe. Jednou za měsíc jdu na večeři s přáteli. Díky své práci mám možnost hodně cestovat a navštěvovat všemožné akce, což beru také jako „svůj čas“. Když nejsem doma, nemusím většinou vstávat tak brzy, abych vypravila děti do školy.

Marek Herman: Trvám na tom, aby až do roku a půl byla u dítěte hlavně maminka
Maminka – blogerka vyměnila stereotyp v Praze za dobrodružství v Austrálii
Maminka-podnikatelka a její Lazy Eye
Maminka – hrdinka Jana si prošla mentální anorexií a dnes má tři děti a plní si sny
Témata: Sam, Marek Herman, Maminka Podnikatelka, Dcera, Kulturní akce, Vaš, Třetí dcera, Šatník, Byznysmen, Podnikatelka, Instagram, Šestý smysl, Pracující máma, KIR, Nabitý program, Praha, Velká pomoc, Vášeň, Módní ikona