Maminka.czGalerie

Tímto gestem dojali svou maminku k slzám! Tři bratři vytvořili "remake" fotek z dětství, takové snímky by chtěl každý rodič

Simona Formánková 29.  4.  2022
Vyvolává ve vás pohled na fotky z dětství touhu vrátit čas? Stejně to měli i tři bratři, kteří se rozhodli vzít otěže do vlastních rukou a své představy zrealizovali. Přefotili nejoblíbenější fotky z dětství a formou kalendáře je věnovali své mamince. Podívejte se, jak neskutečně se jim to povedlo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vrátit se alespoň na chvíli do dětství a užívat si bezstarostné období by chtěl asi každý. Neustále odřená kolena, sluncem zalitá léta a dny strávené pobíháním venku nám připomínají už jen fotky v rodinných albech. Doby, kdy největší starostí bylo, jestli k obědu maminka uvaří naše oblíbené jídlo, jsou nenávratně pryč. 

I přes všechny moderní technologie cestovat v čase zatím nikdo neumí. Přesto se můžeme minulosti díky fotkám přiblížit. Tito bratři vymysleli dojemný způsob, jak na to. Chtěli svou maminku překvapit a připomenout jí, jakými lumpárnami jí před lety zpestřovali den. Vybrali proto nejoblíbenější fotky z rodinného alba a nafotili se ve stejných pózách. Jen o pár let později. Krásný nápad, co říkáte, maminky?

VIDEO: Ach, ti tatínci aneb taneční kroužek zahájen

Témata: Galerie, Rodičovství, Rodiče, Dětství, Fotografie, Sociální sítě, bratr, Dárek, překvapení, TAK, Technolog, Maminka, Slzy, Fotka, Tři bratři, Gesto, Taneční kroužek, Tipy na dárky na Heureka.cz