Maminka.czŠkolák

Tip na nedělní dílničky v Kladně - tentokrát pod názvem Jarní tvoření

redakce 2.  3.  2012
V neděli 4. března od 14.30 hodin se v nákupním centru OAZA Kladno uskuteční další oblíbené dílničky pro děti - tentokrát pod názvem Jarní tvoření. Děti si budou moci vyzkoušet, jak vyrobit sladké šperky, dekorativní předměty, obrázky do oken a jak různými technikami ozdobit papírové talíře. Workshop vznikl ve spolupráci se střediskem volného času, vzdělávání a služeb Labyrint.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jako každou první neděli v měsíci je i na tu první březnovou připraven workshop pro děti ve formě 4 různě zaměřených dílniček. V jedné z nich budu děti vyrábět sladké šperky např. z cukrovinek, sušeného ovoce a oříšků. V jiné zase mohou vyrábět a zdobit papírové talíře za použití různých technik, např. malbou, koláží, tvořením figurek z talířů a dalšími. V další dílně se budou tvořit okenní obrázky s rámečkem z hedvábného papíru, na který si děti namalují cokoliv s jarní tématikou. V poslední dílně se budou vyrábět dekorativní předměty, jako jsou figurky z kolíčků a vatových kuliček, různé ozdoby a další dekorace.

„Dílničky mají velký úspěch nejen u samotných dětí, které to baví, ale i u rodičů. Ti si mohou v klidu zařídit vše, co potřebují a přitom vědí, že jejich děti nezahálejí a ještě si užijí legraci. Co si děti vyrobí, to si samozřejmě mohou odnést domů na památku. V tradici dílniček chceme i nadále pokračovat a nabízet dětem zajímavá témata,“ uvedl ředitel centra Viktor Honke.

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Hry pro děti, JAR, Maminka cestuje, Tvoření, Tvor, Tip, Klad