Maminka.czTestovací klub

Tip na svěží a chutnou svačinku pro děti

Reklama 30.  7.  2019
Pokaždé, když připravuji dětem svačinu, sáhnu po kapsičkách Hello. Patří mezí mé „stálice“, a tak jsem uvítala možnost vyzkoušet absolutní novinku s ovocným želé. A děti si ji okamžitě zamilovaly. Hlavně mladší Míša, pro kterého je konzistence hodně příjemná.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chuť ovoce je originální, pyré je bez umělých dochucovadel a doma vydrží pokaždé jen pár dní, ačkoli kupuji ve velkém. Super je šikovné balení, kdy nemusíte řešit lžičku, pobryndané tričko a upatlanou pusu. Kapsičky používám také jako občerstvení na výlety.

CO JE NOVÉHO:

Hello Fruit Jelly je ovocný gel, určen především pro děti jako rychlá svačinka, dezert po hlavním jídle nebo zdravé mlsání a osvěžení. Můžete vyzkoušet tři výborné varianty: citron, jahoda nebo malina. Sladká odměna doma i na cesty se spoustou zábavy obsahuje 50% jablečné šťávy a ovocné cukry pro rychlé doplnění energie. Má snížený obsah sacharidů, takže je to zdravější alternativa bonbonů a čokolády, která navíc výborně zasytí. Výrobek neobsahuje lepek, sůl ani konzervační látky a prodává se v moderním praktickém balení ve formě kapsičky o objemu 100 g. Doporučuje se podávat chlazený.

Super konzistence!

Kapsičky Hello jsem měla vždycky ráda, protože mi přišly poctivé, s vysokým podílem ovoce. Novinku Fruit Jelly, tedy přesnídávky, které mají gelovou konzistenci, jsme si doma všichni oblíbili okamžitě. Jsou vyrobené z jablečné štávy a vyzkoušela jsem již všechny příchutě. Jasným favoritem se stala citronová, zejména kvůli neuvěřitelně osvěžující chuti. Jako benefit navíc vidím v tom, že kapsičky neobsahují lepek a mají snížený obsah cukru.  

Klepněte pro větší obrázek

Svěží a lehké!

Děkujeme redakci časopisu Maminka za možnost ochutnat a vyzkoušet nové ovocné kapsičky Hello Fruit Jelly. Přiznávám, že je od té doby používám velmi často, a to zejména na výletech, při delších cestách na dovolenou nebo na koupališti. Hodí se výborně jako rychlá a vydatná svačinka, která navíc úžasně chutná. Ochutnaly jsme prozatím dvě ze tří příchutí, u dcerky vyhrává citronová. Překvapilo mě lehké želatinové složení, které je v horkém létě příjemnou změnou  

Šikovné balení!

Kapsičky Hello máme rádi. Velmi často vyrážíme na cesty a tahle svačinka nám nikdy nechybí. Z novinky jsme nadšeni oba. Super je velikost, syn si ji zvládá držet sám. Někdy se ovšem stane, že kapsičku více zmáčkne a obsah má na sobě. S Fruit Jelly se mu to ale ještě nepřihodilo, právě díky gelové konzistenci. Nejvíc Péťovi chutná příchuť jahoda  

Rychle zažene hlad!

Moje dcera si společně se svou sestřenicí, mojí neteří, společně s nadšením pochutnaly na nových kapsičkách Hello Fruit Jelly, které jsem jim nabídla jako lehkou svačinku, ideální pro letní dny. Rády jsme všechny společně otestovaly tuto osvěžující novinku a byly jsme nadšené. V horkém dni přijde vhod a rychle zažene hlad nebo chuť na sladké. Nejvíc nám zachutnala malinová, ale je to o preferenci a náladě každého. Praktické balení se hodí na cesty a výlety s rodinou a v našem batohu určit nebude nikdy chybět. A abych nezapomněla, je fajn nechat ji před konzumací dobře vychladit v lednici.

Témata: Testovací klub