Maminka.czVánoce

Tip na vánoční dárek pro děti: Kouzelný svět Sylvanian Families

Reklama 11.  11.  2019
Vy ještě neznáte Sylvanian Families? Velká chyba! Tyto roztomilé zvířecí postavičky z Japonska si oblíbily děti po celém světě. Umožňují jim vytvářet si vlastní příběhy a učí je dozvědět se více o rodinných vztazích. A protože i pohádkové hračky musí někde bydlet, máme tu hned několik variací domečků pro tuto povedenou rodinku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Základní patrový domeček

Je ideální volbou pro ty, kteří s rodinami Sylvanian Families teprve začínají! Tato sada vše v jednom obsahuje dvoupodlažní dům, figurku (čokoládový králíček holčička) a nábytek. Základní patrový domeček má oddělitelnou horní podlahu, kterou lze umístit vedle přízemí, a vytvořit tak širší prostor, s nímž si lze jednodušeji hrát. Schody jsou jako samostatná jednotka a lze je umístit na libovolné místo. Okna jsou vybavena okenicemi, které lze během hry otevřít a zavřít.

Městský dům se světly

Pokud se vám králičí rodinka rozrostla, potřebuje pořádný patrový dům. Všechny pokoje jsou vybaveny třemi světly, z nichž každé může být zapnuté a vypnuté. Dům může být otevřen pro hraní 90 stupňů, 180 stupňů i jakýkoli jiný úhel mezi nimi. Uzavření domu vytváří vzhled nádherného domova, bez ohledu na to, z jakého úhlu se na něj podíváte, a světlo se rozlévá skrz okna. Pokud spojíte dům se základním patrovým domečkem, vytvoříte velký, třípatrový dům. Postavičky a nábytek se prodává zvlášť.

Domeček na stromě

Každá správná rodinka musí mít svůj domeček na stromě. Tento super domek nabízí nespočet variant a  je kompatibilní se srubem! Sada obsahuje strom s domečkem, klouzačku, žebřík a košík se zátěží na vyzvednutí svačinky až do koruny stromů!

Maják

Je vlastně takový víkendový zámeček, kam vyráží králičí rodinka za odpočinkem. Maják stojí v přímořské oblasti, a když se světlo z majáku rozsvítí, rozzáří se i hvězdy na stropě pokojíčku. Díky 3 vzorům hvězdné oblohy lze měnit motivy noční oblohy a obrázky se odráží na stropě dětského pokojíčku. Sada obsahuje žebřík, zábradlí a krásný designový nábytek. Dědeček z rodiny čokoládových králíčků přestavěl tento maják tak, aby tady všichni z rodiny mohli trávit svůj volný čas. V přízemí majáku je podlaha navržena na základě mořských motivů a podlaha v patře zase jako hvězdná. Nechybí pohovka ve tvaru mušle, konferenční stolek ve tvaru velryby, stupínky u schodiště ve tvaru mušlí, houpací postel ve tvaru lodičky s lany na zavěšení – usínání při houpání je jako houpání se na vlnkách.

Velký obchodní dům

I králičí rodinka ráda nakupuje. Velký obchodní dům je nádherná městská budova s ozdobnými reliéfy a rytinami. Souprava je vybavena dvoupodlažní budovou obchodního domu a vstupní věží. Hlavní budova má ruční výtah, který dokáže vyvézt figurky do horního patra. Chcete si vytvořit dokonalé městečko? Připojte k obchodnímu domu Delikátní restauraci, Návrhářské Studio nebo oblíbenou Zmrzlinárnu.

Témata: Vánoce