Maminka.czVýživa a stravování

Tip na víkend: Zeleninové lasagne

, Časopis Maminka
5. 2. 2010
Tip na víkend: Zeleninové lasagne
Tip: Bazalka může být pro děti příliš aromatická. Nahraďte ji rukolou nebo oregánem, ale nepřežeňte to. Děti jsou chuťově konzervativní.

Porce: 2

Příprava: 15 minut

Vaření:10 minut

Ingredience:

  • 6 plátků lasagní
  • 2 rajčata, nakrájená na tenká kolečka
  • 2 mozzarelly, nakrájené na kolečka
  • 1 lilek, nakrájený podélně na plátky
  • lístky bazalky
  • balzamikový ocet a olivový olej

Postup:

  • Lasagne uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu a na pánvi nasucho opečeme plátky lilku.
  • Na talíře dáme uvařené lasagne a dále pokračujeme plátky lilku, rajčat a mozzarely.
  • Prokládáme bazalkou a každou vrstvu okořeníme podle chuti a zakončíme plátkem lasagní.
  • Zakapeme olejem a balzamikovým octem a ihned podáváme.

Další zajímavé recepty najdete na www.recepty.cz

Témata: Časopis Maminka, Výživa a stravování, Tip, Víkend, Zeleň

Mohlo by vás zajímat
Nejsmutnější příběh! Miminko žilo jen sedmnáct minut. Z fotek až mrazí
Bláznivá letní láska: Málem jsem utekla od dětí a muže. Doteď se stydím
Záhada jménem syndrom ruka-noha-ústa. Pozor na záměnu
Syn se narodil s jinou barvou pleti, než má jeho táta. Podezírali mě z nevěry
Příliš plná plenka i připoutání lezce do kočárku! To vše škodí vývoji. Co ještě?
Své děti miluju, ale cizí mi vadí o to víc. Jsem divná?
Kristýna Leichtová skončila s kojením. A obrečela to! Co se stalo?
Přiznání matek! Nejtrapnější zážitky z porodnice. Tohle nás nenapadlo!
Matky jsou jak elitní vojáci ve výcviku, píše Marie Doležalová

Horoskopy

Ryby Tento pracovní týden je plný zvratů a o své místo na výsluní se budete muset poprat. Není to nic…

Jména pro děti

Největší výběr jmen.

Dnes má svátek: Naděžda, Naďa, Hildegarda





Registrace

Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.

Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

  

Předplatné

Aktuální číslo časopisu