Maminka.czLáska a vztahy

Tipy, jak si užít Valentýna

Iva Endrychová 11.  2.  2015
Ačkoliv se většina párů v Česku dušuje, že Valentýna neslaví, každou ženu určitě potěší kytička nebo čokoláda od partnera. Podívejte se, jak si tento svátek můžete užit společně.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tento víkend nechte prarodiče, ať si užijí vnoučat a vy se věnujte sobě navzájem. Oba si to zasloužíte.  Přípravy nemusí být náročné. Vždyť už to, že jste spolu bez dětí, je svátek. Pokud se nedokážete v domácím prostředí tak uvolnit, vyjeďte si společně někam do hotelu. Díky značné nabídce slevových portálů společný víkend dokážete pořídit za pakatel. Případně spolu jen můžete vyrazit na nějakou dobrou romantickou večeři. Nemusíte je navštěvovat po jednom, existují už i agregátory slevových portálů.

Zahalte se tajemně

Pokud zůstanete doma, nalaďte svého partnera už svým oblečením. S nahotou to rozhodně přehánět nemusíte. Muži naopak ocení v zahalení jistou rafinovanost. Tu můžete i podpořit vhodně zvolenou vůní.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Příjemný večer při svíčkách

Svíčky to už je něco jako synonymum romantiky. Vybírat si můžete z bohaté nabídky a podle svého vkusu. Dbejte však vždy na to, aby byly svíčky umístěné bezpečně, aby se romantický večer nezměnil v thriller. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Něco dobrého na zub

Vlastnoručně připravenou večeří nic nepokazíte, ale co takhle nechat tentokrát přípravu večeře na partnerovi? Dobře, vy se můžete alespoň postarat o dezert, který můžete oba společně uždibovat při sledování nějakého romantického filmu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Erotický večer plný překvapení

Lidé se málo milují. Prokázal to průzkum britského institut Natsal. Podle něj klesl počet pohlavních styků z dřívějších pěti na tři měsíčně. Daleko raději spíš v posteli čtou.  63 procent lidí řeklo, že čtení beletrie pro dospělé je věc, která je dostane do správné nálady pro sex, ale jen 40 % lidí, kteří mají nějakou sexuální fantazii, ji sdílí se svým partnerem. Udělejte to večer jinak a hrajte si. Inspiraci najdete třeba na tomto webu

Potěšte i ostatní

Pošlete svému milému nebo milé zašifrovaný vzkaz v srdci z origami. Navíc tak podpoříte jednu ze 4 neziskových organizací - Nadace Terezy Maxové dětem, Pomozte dětem, Otevřená škola a Srdcerváči. Na její činnost přispějete celými 30 korunami. Jak to udělat, zjistíte na tomto webu. Vybrat si můžete ze čtyř designů.

Klepněte pro větší obrázek

Rozlučte se s něčím, co už vám nevyhovuje

Stovky žen v Evropě a Kanadě oslaví v sobotu Valentýna tím, že se rozejdou s něčím ve svém životě, ať velkým či malým, co už jim nevyhovuje — starý účes, neinspirativní zaměstnání nebo zlozvyk. Nastal čas, aby se ženy rozloučily se svým monotónním životem, každodenní rutinou a začaly rozhodovat samy o sobě.  

Připojte se k nim v sobotu 14. února od sedmi hodin ráno v kulturním prostoru la Fabrika (Komunardů 30, Praha 7 - Holešovice)  v rámci akce  #YourPerfectMatchPrague. 

Výzvu přijala rovněž známá herečka Iva Pazderková, která bude ženy celou ranní akcí provázet. Pro přítomné ženy si Iva připravila svou speciální show „Blbá blondýna versus gynekolog a psycholog“, během které vyzpovídá gynekoložku MUDr. Vandu Hořejší a psycholožku PhDr. Martu Boučkovou. 

Nedílnou součástí našeho životního rozhodování je totiž i rozhodování o zdraví včetně volby vhodné antikoncepce. Přítomné ženy se tak od obou odbornic dozvědí zajímavé informace, které jim mohou pomoct při jejich dalších životních rozhodnutích či výzvách.

Pro ženy bude připravena také módní přehlídka jarní a letní kolekce WEEKEND MAX MARA a módní show značky WOOLRICH. Ženy budou z akce odcházet ještě krásnější a sebevědomější, a to díky make-up artistům a hairstylistům přítomným na akci.

Více informací o akci najdeta na speciální FB stránce, prostřednictvím které je ženám představeno celkem 14 originálních výzev s podtitulem „Buď perfektní na Valentýna!“. Tyto výzvy jim pomáhají najít cestu ven z každodenní rutiny a udělat alespoň malou změnu u sebe samé.

Témata: Láska a vztahy, Valentýn, Nadace Terezy Maxové, Fabri, Kompozice, Přehlídka, Thriller, Origami, Jak, Módní přehlídka, Tip, Vál, Podtitul, Durex, Životní rozhodnutí, Holešovice, Valentýna, Páka, Módní show, Romantický večer, Příjemný večer, Společný víkend