Maminka.czDen matek

Tipy na dárky na Den matek, se kterými zabodujete

Reklama 5.  5.  2022
Co koupit mamince, aby věděla, že vám na ní záleží? Nemáte představu? Našli jsme pro vás několik bezva tipů na dárky, tak se nechte inspirovat a určitě uspějete. Na výběr máte od praktických, přes lahodné až po relaxační dárky. Tak jaký to nakonec bude?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Košík plný dobrot

Občas člověk potřebuje mít po ruce něco na zub. Ke kávě, odpolední knize nebo večerní detektivce. Pokud vaše maminka miluje dobroty všech druhů, vytvořte jí krabici, kde si pokaždé vybere od sladkého po slané. Co v krabici nesmí chybět?

Určitě tam musí být ořechy, mrazem sušené ovoce, čokoláda, paštiky, křupky, sušené maso, olivy, bonbony, popcorn a vše, co má ráda. A doplňte to lahví dobrého alkoholu, krabičkou sypaného čaje nebo čerstvé kávy.

Klepněte pro větší obrázek

Za klidem na Šumavu

Šumava je srdcovkou pro spoustu Čechů. A není se čemu divit. Místní příroda je prostě neuvěřitelná. Leží na hranicích Česka, Rakouska a Bavorska. Pyšní se ledovcovými jezery, vlky, rysy, bizony, Stezkou korunami stromů a dalšími zajímavostmi. Šumava nese označení národní park i chráněná krajinná oblast, což znamená, že se na některá místa člověk nedostane. Pokud chcete mamince udělat radost, zařiďte jí túru s vyškolenými průvodci, díky které se podívá i na zakázaná místa. Na výběr je z více jak 30 tras. Dovolenou v chatě na Šumavě si prostě zamiluje!

Aby se i nadále krásně usmívala

Ústní hygiena je opravdu hodně důležitá. Pokud se člověk o zuby pravidelně a správně stará, vyhne se tím mnoha problémům, jako je vypadávání zubů, nateklé dásně, kazy nebo zubní kameny. K tomu pomůže správná technika čištění, adekvátní kartáček a pasta. Manuální kartáček je skvělý pomocník, ale pro maminku se spíše hodí elektrický zubní kartáček, který jí s čištěním značně pomůže. Pokud to jde, vyberte sonickou variantu, je k zubům i dásním šetrnější.

Chybu neuděláte ani s tím, když jí koupíte poukaz na zubní hygienu, kde jí vše vysvětlí, zuby citlivě vyčistí a zbaví nánosů a kamene.

Klepněte pro větší obrázek

Miluje vaše maminka sport?

V tom případě jí udělají velikou radost kvalitní legíny. Unosí je na doma, do posilovny i na výlet na Šumavě. Při výběru zkontrolujte, z jakého materiálu jsou legíny vyrobené. Na doma stačí obyčejné bavlněné a při zvýšené aktivitě ocení elastické materiály, které odvádí vlhkost a rychle usychají.

Klepněte pro větší obrázek

Ostrý nůž je základ kuchyně

Práce s tupým nožem je nejen otravná, ale také nebezpečná. Proto mamince pořiďte kvalitní sadu kuchyňských nožů. Konečně pak vyhodí kousky nevalné kvality a nebude se při vaření zlobit, že neukrojí ani kus rajčete. Kvalitní nože zůstávají opravdu dlouho ostré, a navíc odolají i méně šetrnému zacházení. Ale to neznamená, že přežijí vše. Poučte maminku, že takové nože nepatří do myčky, pouze do dřezu a nesmí se při skladování dotýkat jiných kuchyňských potřeb.

Témata: Reklama, Prezentace klienta, Den matek

Video