Maminka.czVánoce

Tipy na dárky na poslední chvíli, které nezruinují váš rozpočet

Reklama 14.  12.  2020
Hledáte na poslední chvíli ještě nějaký ten dárek pro kamarádku nebo přítele a došla vám inspirace?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Víme o online vychytávce, díky které ze statisíců tipů na dárky vyberete jenom ty, které opravdu udělají radost vašim blízkým: a nezabere to víc než pár minutek!

Internet je pro chronické odkládače nákupu dárků přímo stvořený. V žádném kamenném obchodě vám neporadí tak efektivně, jako šikovně nastavený filtr, u jehož výsledků jsou recenze reálných zákazníků. Kromě toho v online prostředí ušetříte ohromné množství času, které byste klasickou cestou museli vyplýtvat při stresujícím obcházením prodejen.

Dárkový rádce od Heureky filtruje podle:

  1. pro koho je dárek určen (žena, muž, pár, dítě, mazlíček);
  2. věku;
  3. cenové rozpětí.

Heureka disponuje ohromným množstvím dat, takže moc dobře ví, co je letos trendy. Tuto přednost využila při vývoji Dárkového rádce, který teď máte k dispozici. Díky němu nepořídíte zbytečnost, kterou nikdo nechce. A to není všechno! Jeden tip na dárek můžete koupit u několika prodejců. Vy si tak vyberete, u koho nakoupíte na základě ceny/způsobu dopravy a hodnocení. Nejvěrohodnější prodejci na českém internetu mají certifikát Ověřeno zákazníky: Heureka za ty roky fungování pomohla vyčistit divoké vody e-shopových vod.

Rada na závěr: Nákup neodkládejte, a pokud to jde, volte možnost osobního odběru.

Témata: Vánoce

Video