Maminka.czGalerie

GALERIE: Svíčky plné vůní pro hřejivou domácí atmosféru a podzimní náladu. Vyberete si?

Simona Procházková 18.  10.  2022
Neumíte si podzimní a za pár týdnů již také adventní dny představit bez zapálené svíčky a příjemné vůně, která prosytí celý domov, zlepší vám náladu a navodí útulnou atmosféru? Podívejte se do naší velké fotogalerie, kde najdete spoustu tipů na kouzelné voňavé i stylové designové svíčky. Vyberte si. Bez které se letos neobejdete?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podzim, letos obzvláště barevný, s sebou přináší určité pocity nostalgie a zklidnění. Trávíme více času ve svých domovech a přemýšlíme, čím si své domácí prostředí zpříjemnit, abychom se v něm cítili co nejpříjemněji. A co víc zútulní byt či dům než něžné romantické mihotavé světlo svíček? A co teprve, když je spojeno s opojnou oblíbenou vůní!

VIDEO: Podzimní polštářky s vlastním potiskem. Jak si je vyrobit?

Podzimní a zimní měsíce přímo vybízejí k tomu, vytvořit si doma hřejivou atmosféru plnou klidu a pohody, do které se všichni budete rádi vracet, abyste si užili společný čas. Svíčky můžete navíc využít jako atraktivní zajímavou dekoraci, která doladí interiér a dodá mu kouzlo. Svíčka poslouží rovněž také jako milý dárek, který vždy potěší.

V obchodech seženete skutečně stylové kousky, a to v nejrůznějších designech od skla a keramiky až po dřevo. Také aroma svíček nabízí vše, po čem vaše srdce zatouží. Od vůní jemných a čistých přes květinové, bylinkové a ovocné až po ty výrazně kořeněné. V nabídce nechybí samozřejmě svíčky s vůní čerstvě napečeného cukroví, perníčků nebo vánočního stromečku.

Jak doma vykouzlit útulnou atmosféru? Inspirujte se ve velké galerii 70 podzimních dekorací

Velkým hitem posledních let jsou přírodní svíčky ze sójového vosku. Proč? Na rozdíl od parafínových svíček se spalováním sójového vosku nezvyšuje obsah CO2 v ovzduší a svíčky produkují mnohem méně sazí než parafín. Jsou sice o něco dražší, ale vydrží hořet až o polovinu déle než ty parafínové. Jejich plamen je zcela bez kouře.

Tak si udělejte pohodlí a vybírejte, máme pro vás spoustu inspirace.

Témata: Galerie, Rodina, Fotografie, Styl, Podzim, Bydlení, Advent, Atmosféra, vůně, Podzimní trendy, Gal, Domov, Santini, Wonder, Svíčka, Nostalgie, Velká fotogalerie