Maminka.czTipy na dárky

55 nápadů na vánoční dárky, které pod stromečkem potěší každou holčičku

Máte nakoupené všechny vánoční dárečky, nebo si ještě lámete hlavu nad tím, čím byste udělali radost vaší dceři, vnučce, neteři nebo třeba malé parádnici od kamarádky? Pokud vám dochází inspirace, podívejte se do naší velké fotogalerie, kde najdete super tipy na dárky pro malé holčičky i pro už trochu odrostlejší slečny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vybrat ten správný vánoční dárek, který rozzáří dychtivé a nedočkavé dětské oči, může být někdy oříšek. Přinášíme vám malou inspiraci, určitě si vyberete. Pokud ještě váháte, co nadělit pod stromeček „malým ženám“ v rodině nebo blízkém okolí, inspirujte se a rozdejte moře radosti a nadšení parádním dárkem.

VIDEO: MUDr. Alexandra Bulková: Pes jako vánoční dárek?

Panenky jako skutečná miminka, nesmrtelné barbíny, knížky, módní kousky, stavebnice, stolní hry i kreativní sady. Máme úžasné nápady pro Ježíška, čím obdarovat předškolačku, třeťačku i skoro puberťačku. Vyberte si.

Témata: Děti, Galerie, Tradice, Vánoce, Advent, inspirace, Vánoce 2022, Ježíšek, Tipy na dárky, Dárek, Nákupní tipy, Vánoční dárky, Nápad, Gap, Holčička, Stromeček, Velká fotogalerie, Dáreček, Malá holčička, Parádnice, Tipy na dárky na Heureka.cz