Maminka.czGalerie

Ať žije mullet! Zavřená kadeřnictví nás vrací zpátky do dob, kdy tyhle účesy byly v kurzu!

Simona Procházková 28.  3.  2021
Přepálená trvalá, peroxidová blond, patka až na bradu, pejzy, číro, „houba“ nebo takzvaný květák… pamatujete? Tyhle účesy byly kdysi hitem a určitě jste po nich na základce taky zoufale toužili. Nebo jste je dokonce nosili? Možná vám pomalu „přerůstají přes hlavu“ i v době kovidové.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dnes byste v podobném „outfitu“ nejspíš na ulici nevyrazili. Podívejte se na přehlídku „top“ retro účesů slavných hvězd, které jsme před lety milovali!

Vlasy jsou korunou krásy, říká se. Po měsících přísných restrikcí a zákazů to ale nejspíš u většiny z nás rozhodně neplatí. Přiznejme si, že spousta z nás už hodně netrpělivě čeká na chvíli, kdy se konečně opět otevřou dveře kadeřnických salónů.

GALERIE: Tohle se nepovedlo. Podívejte se na nejšílenější domácí cukrářské pokusy!

Šediny ve stylu Richarda Gera, nevzhledné, případně po domácku obarvené odrosty, roztřepené konečky a splihlé vlasy bez života, s tím vším je potřeba rychle něco udělat.

Pořádné háro, prapodivný rozcuch, populární palmička, tuny tužidla, laku a gelu, muži s trvalou, odbarvené melíry nebo pořádný koberec „na Jágra“, tím vším okouzlovaly kdysi slavné celebrity. Ty české i světové.

Styl a módní trendy se rychle mění a to, co bylo před lety považováno za největší odvaz, nám dnes připadá k smíchu nebo jako ten největší trapas. Přesto se některé účesy doslova zapsaly do dějin, i když dnes vyvolají pobavený úsměv. Nosili jste některý i vy? Kterou hvězdou showbyznysu jste se nechávali inspirovat?

A jedno video neskutečných vlasů jako bonus

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Slavní tatínci, Zajímavosti, Retro, Krása a styl, Dara Rolins, Účes, Jaromír Jágr, kurz, Tina Turner, Šaman, Peter, Jágr, Richard Gere, Ostuda, Číro, Květák, Kadeřnictví, Úlet, Háro, Houby, Dalibor, Vlasy