Maminka.czPo porodu

Tohle napsal muž o břichu své ženy! Na internetu z toho byl poprask!

kog Blesk pro ženy 7.  4.  2020
Nestyďte se za své tělo. Díky němu přeci máte to nejdůležitější – vaše děti. Tahle máma to ví, a tak fotky svého břicha se striemi klidně sdílí na sociálních sítích. A ještě něco – její muž ji miluje! A nějaké malé nedokonalosti mu vůbec nevadí. Tohle napsal veřejně o jejím tělu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tahle trojnásobná maminka Hayley Garnett se nestydí ukázat své poporodní, nedokonalé tělo. I díky tomu je oblíbená na sociálních sítích. Mnoho maminek ji často prosí o rady a vedle jiného se ptají i na celkem osobní věci. "Nejvíce se maminky zajímají o to, jak vypadá můj vztah s manželem. Chtějí vědět, zda ho stále přitahuji a jestli se před ním nestydím," uvádí Hayley.

Těhotenství jim navždy změnilo tělo. Není se za co stydět, vzkazují tyhle matky!

Ještě než stačila na soukromé otázky instagramovým maminkám odpovědět, pustil se do toho její manžel. Veřejně se vyjádřil ke striím své milované ženy. Napsal tohle: "Proč bych měl svou ženu milovat méně za to, že mi porodila tři krásné a zdravé děti? Obdivuji ji za to ještě víc! Její bříško se striemi sice není dokonalé, ale ochraňovalo osmnáct měsíců mé tři největší poklady. To, že svou ženu miluji, je z pozice chlapa naprosté minimum! Nejvíce se mi na mé ženě líbí úsměv, humor a její síla. Víte vůbec, jak těžké je nosit pod srdcem dvě děti? Já bych to nezvládl!"

KRVAVÉ KOLENO, CUKR KÁVA LIMONÁDA: PRAVIDLA A NÁVOD, JAK NA TO

Žena netušila, že je těhotná. Dítě přivedla na svět u švagrové na záchodě

Otec tří milovaných dětí se dále zmiňuje o tom, jak dnešní muži hodnotí krásu svých žen. Upozorňuje je také na to, že pokud chtějí své ženy stále krásné, měli by se aktivně účastnit péče o své děti, aby jejich partnerky měly více času pro sebe. Hayley je vděčná, že své tělo před manželem nemusí skrývat, a doufá, že si někteří tatínci vezmou jeho rady k srdci, přestanou těla svých manželek odsuzovat a začnou je naopak obdivovat za všechno, co dokázaly.

Když se kojení nedaří: Jak najít nejlepší alternativu?
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Po porodu, Mateřství, Šestinedělí, Hubnutí po porodu, internet, Maminka, Tělo, Sociální síť, Břicho, Děti, Láska, Žena, Pravá láska, Hayley, Zen, Krvavé koleno, Strie, Poprask, Manžel