To náš Šimonek... aneb nad supermatkami nemáte šanci vyhrát

maarcy 28. 11. 2012 10:26
...jednou vyroste a potom se budou maminky divit! Moje zaostalá batolata vystudovala vysoké školy, mají zajímavá zaměstnání, pomalu zakládají rodiny. Mimořádně chytrá a obratná dceruška jedné z kamarádek sice s odřenýma ušima odmaturovala, dost dlouho pracovala ve striptýzovém baru jako holka pro všechno a všechny a nyní je z ní v necelých třiceti docela ubohá troska, stárnoucí fetka...Ale seděla v pěti a chodila a mluvila v deseti měsících.
Ondra T. 28. 11. 2012 12:18
Krása, snad jednou lidská společnost najde pochopení pro mužskou geneticky zakódovanou potřebu obšťastnit co nejvíc "samic" (a zachovat tak lidský rod) - stejné jako má pro tlaky mateřství na ženu a pro to, co to kolikrát s ženskou udělá, když porodí dítě. Zatím mi to tak nepřijde a zatimco chlap "si musí umět poručit", tak žena "nojó, dyť vona už chudák holka to dítě tak moc chtěla".
Anna 28. 11. 2012 20:11
má osm měsíců a sedm vylezlých zubů. To málokdo "trumfne". No, nevím, jestli je až tak o co stát
Jan Čáka 13. 3. 2013 19:33
To se ti povedlo.Článek je dost zajímavý.Do těd jsem nevěděl že ženský jsou soutěživý jako my muži.U své bejvalky co má už dvě krásné ratolesti jsem takovou příhodu nezažil.No tyto věci se rozebírají hlavně na dámských dýcháncích.
4