Maminka.czMaminka roku 2019

Tohle je hotel, kam pojede vítězka Maminky roku 2019

16.  10.  2019
Jen si to představte: večeříte v restauraci a vaše děti si zatím v klidu hrají a nijak vás neruší. Nebo jdete do wellness a můžete tam být úplně v klidu, aniž by vás někdo rušil. Případně si prostě jen na pokoji v klidu pijete kafe s knížkou v ruce, protože děti se koukají na pohádku zalezlé v bunkru a  nic po vás nechtějí. Přesně takhle to vypadá v hotelu Leading Family Hotel & Resort Dachsteinkönig v rakouském Gosau, kam pojede vítězka soutěže Maminka roku. Moc jí to přejeme! 

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mezi spoustou cen, které vyhrává Maminka roku 2019 - stala se jí Marie Mrňávková - je tahle mimořádná. Vítězka se svými blízkými může vyrazit si pořádně odpočinout do luxusního rodinného hotelu, které je skvěle zařízen pro rodiče i děti všech věkových kategorií. 

K dispozici tu mají různě velké pokoje, standardem jsou v nich dětské pokoje s palandou, zatímco rodiče spí v hlavní místnosti, kde nechybí ani psací stolek, gauč nebo kávovar. Radost dětem udělá bunkr, v němž si mohou hrát nebo se třeba koukat na pohádku na tabletu. Ani ten ve vybavení pokoje nechyběl.

Architekti hotelu dokázali v interiérech hojně využít dřevo, ovšem v moderním stylu, který ani tady, ani v ostatních prostorách ani náznakem nepřipomíná selskou jizbu. 

Každopádně, je to skvělé místo pro letní i zimní dovolenou, jak se ostatně můžete přesvědčit na videu. 
 

Nejsilnější momenty z Maminky roku 2019: Nechte se taky dojmout
Maminkou roku 2019 je Marie Mrňávková! Podívejte se na všechny vítězky
Témata: Maminka roku 2019, Marie Mrňávková, Klid, Bunkr, Pokoj, Vítězka soutěže, Vít, Stolek, Skvělé místo, Vítězka, Kafe, Pohádka, Maminka