Maminka.czMaminka roku 2021

Projekt Maminka roku 2022 čeká na své velké finále. Podívejte se, jak probíhal galavečer loňského ročníku

Simona Formánková 1.  9.  2022
Už jen několik týdnů nás dělí od finálového večera letošního ročníku projetu Maminka roku. Soutěžící jistě s napětím očekávají, jak celé finále vlastně dopadne. Připomeňte si s námi, jak probíhal loňský ročník a nalaďte se skrze něj na to, co nás letos čeká.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Nádherná žena, já na ni pořád koukám, protože ona je dojatá od rána, stejně jako já. Pro mě je to hrozně krásný, že zrovna ona vyhrála a moc jí to přeju," zhodnotila ihned po vyhlášení absolutní vítězku Ewa Farna. Ta byla loňskou patronkou kategorie Maminka podnikatelka. Letos ji vystřídá herečka Aneta Krejčíková.

A dojatá byla nejen oblíbená zpěvačka, ale také všichni zúčastnění. Porota už od rána měla možnost posnídat se všemi finalistkami, poznat je osobně a vyslechnout si jejich emotivní příběhy. A o to silnější byl finálový večer, kterým bravurně provázel zpěvák Tomáš Klus.

"Zrovna dneska mi to docvaklo v hlavě. Že vlastně všechny ty příběhy, a je jedno jaké jsou  jsou o lásce, obrovském odhodlání a naději nepoddat se tomu," řekla bezprostředně Lenka Helena Koenigsmark, marketingová ředitelka společnosti Mattel, která je s projektem Maminka roku spojena už od jeho počátku.

Volila se nejen absolutní vítězka, ale také vítězky jednotlivých kategorií. Maminkou blogerkou se stala Klára Antonova Fischleinová, autorka projektu Vypni hlavu. V kategorii Maminka podnikatelka se na prvním místě umístila Zuzana Kaščáková, majitelka a zakladatelka eshopu s nábytkem Iconio, a titul Maminka hrdinka si odnesla Dita Szymanská, jejíž životní příběh těžce postižené dcery Elenky všechny zasáhl. Absolutní vítězkou se stala  Maminka hrdinka Jaroslava Hadžiosmanovič.

Jak dopadne letošní finále, je prozatím ve hvězdách. Těšme se na 26.10., kdy proběhne!

Témata: Inspirativní ženy, projekt, galavečer, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Ewa Farna, Maminka roku 2021, Aneta Krejčíková, Jaroslava Hadžiosmanovič, Alice Rossi, Potlesk, Celý večer, Elenka, Gala, Mattel, Klára Anton Fischleinová, Iconioo, Dita Szymanská, Tomáš Klus, Emoce, Finálový večer, Loňský ročník, Vítězka, Absolutní vítězka