Maminka.czSoutěže

Tohle jsou vítězky naší soutěžní výzvy! Do čeho se pustily od nuly?

redakce 3.  7.  2020
Když jsme před pár týdny vyhlašovali soutěžní výzvu nazvanou Zlatopramen výzva bod 0,0, chtěli jsme po vás, abyste nám ukázaly, do čeho jste se letos pustili od nuly. Nezklamaly jste nás, všechny jste skvělé! Škoda, že vyhrát mohly jen tři z vás.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Doufali jsme, že jste ani během karantény nezahálely a budete se mít čím pochlubit a přesně to se stalo. Ať už šlo o sport, cizí jazyk nebo třeba vaši zbrusu novou zahrádku, kterých se mezi vašimi odpověďmi objevilo hned několik. 

A proč zrovna Zlatopramen Radler 0,0%? Tento nápoj je totiž unikátní, protože neobsahuje ani kapku alkoholu. Soutěžilo se o tři balíčky, v nichž vítězky - soutěžit mohli i muži, ale asi nenašli odvahu - najdou mix osvěžujících příchutí Zlatopramen Radler 0,0 % a knižní novinku „Od slackline k tiché radosti“, jejíž autorkou je Anna Hanuš Kuchařová, česká profesionální provazochodkyně.

Tohle potřebujete! Velký průvodce s tipy na cestování po Česku s dětmi

Vítězky jsme v redakci vybírali ze všech, kdo nám do komentářů napsali a ještě lépe nafotili, s čím právě teď začali nebo začínají od nuly! 

Třicet Radlerů poputuje za Kristýnou Sobotkovou. "Začala jsem před dvěma měsíci hubnout (skoro 10kg dole) a poběžím svůj první první závod v životě. Alkohol nepiji už tři roky, takže bezalkoholová pecka by se na poběhové osvěžení moc hodila," napsala nám ve svém příspěvku. 

Ze čtyřiadvaceti Radlerů se bude moci těšit Michaela Josífková, která toho od nuly zvládla hned několik. "Místo staré louky jsem udělala záhonek, postavila dětem teepee, co snad obroste a tento týden jsem poprvé jela autem, jen s dětmi," pochlubila se. 

Osmnáct Radlerů snad udělá radost Romaně Sapíkové. Do čeho se pustila? "Do budování svého snu a práce. Vlastní kadeřnictví. Letošní rok hodně věcí přehodnotil. Takže můj projekt pro rok 2020." Držíme palce!

Tipy na pěší výlety s dětmi: Vyzkoušeli jsme místa, kde je to bude bavit
Osm nejlepších aquaparků v Česku: Sem rozhodně musíte o prázdninách s dětmi vyrazit!
 
 
Témata: Soutěže, Osvěžení, Josi, Jos, Pecka, Ája, Záhon, Vít, Hanus, Radost, Výzva, Nula, Škoda, Vítězka, Page