Maminka.czDěti a jídlo

TO NEJÍM! 40 originálních výmluv dětí, které odmítly naservírované jídlo

redakce wall 11.  9.  2022
Asi se dá pochopit, že některým dětem nechutná brokolice nebo dejme tomu rýžový nákyp. Ale důvody, proč odmítnou pokrm, jsou někdy dost zvláštní. Schválně se podívejte do naší galerie, co děti jíst nechtějí. Jejich originální výmluvy najdete v popiscích fotek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ale to je úplně jiné jídlo, vysvětlil mi můj devítiletý syn po tom, co jsem se podivila, že v krabičce na svačinu ležel po příchodu ze školy netknutý rohlík s máslem a se šunkou. 

Podle něj je to prostě odlišné jídlo od rohlíku s tímtéž podávaného doma na talíři, který patří mezi jeho oblíbené svačiny. Na výletě mu přitom zabalený rohlík „úplně jiný“ nepřipadá. 

Každopádně se můžu utěšovat, že nejsem jediný rodič, který poslouchá podivné výmluvy týkající se stravování. A že někdy jsou nepochopitelné nebo dokonce legrační, na to můžete vzít jed. 

VIDEO: Jak poznáte, že je vaše dítě hladové?

Témata: Recepty, Galerie, Výživa a stravování, Jídelníček, jídlo, Dětský jídelníček, Děti a jídlo, Jídelníček pro miminko, Pokrm, Děti, Fotka, Nákyp, Výmluva, Svačina, Rohlík, Popisek, Brokolice, Heather