Maminka.czCestování

Tohle potřebujete! Velký průvodce s tipy na cestování po Česku s dětmi

Radka Wallerová 21.  7.  2020
Se zahraniční dovolenou je to pořád takové všelijaké. A víte co, vůbec to nevadí! Protože léto může být skvělé i v Česku. Aby to vaše bylo ještě lepší, připravili jsme pro vás speciální vydání časopisu Maminka Cestujeme s dětmi po Česku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chcete s dětmi pod stan, na vodu? Nebo s nimi vyrazit na kole? Zvažujete půjčení obytného auta? Tohle všechno a ještě mnohem víc jsme v redakci vyzkoušeli a popsali vám v letním speciálu Cestujeme s dětmi. 

Vyrazte na rodinný výlet vlakem. Kam se vydat a proč je to lepší než jet autem?

Najdete v něm spoustu tipů na zajímavá místa, cestovatelské vybavení nebo rady, jak děti naučit milovat pěší výlety na místa, kde zdánlivě nic není. 

Klepněte pro větší obrázek

Chcete speciál časopisu Maminka Cestujeme s dětmi? TADY ho snadno koupíte on-line, poštovné platíme my. Stačí objednat, zaplatit kartou a za pár dní máte letního průvodce ve schránce. Nebo si ho prostě kupte na stánku. 

Nás práce na něm bavila a doufáme, že je to vidět – třeba na tom, že vám doporučujeme naše oblíbená místa, kde by se vám taky mohlo líbit. Ať už jde o místa jako stvořená na jednodenní výlety, o místa s výhledy nebo o skvělá lanová centra. 

Je toho tam vážně spousta včetně dětské letní módy nebo praktických vychytávek, které vám všechno to cestování letos usnadní.

Ostatně, podívejte se do galerie u článku na malou ochutnávku. 

Hezké léto! 

Témata: Cestování, Maminka cestuje, Léto s tebou, Zahraniční dovolená, Česká republika, Léto, Velký průvodce, Tip, Časopis, Průvodce, Děti, Vydání časopisu