Maminka.czTěhotenství

Tohle už nikdy! Je to jen moje tělo, říká zpěvačka Kelly Clarkson. Celebrity promluvily o svém těhotenství bez příkras

Simona Formánková 12.  4.  2022
Pro jedny je těhotenství stavem, který si maximálně užívají i přes veškerý diskomfort, který se s ním pojí. Pro druhé znamená devět měsíců nutného zla při cestě za vytouženým miminkem. Podívejte se na to, které zahraniční celebrity si požehnaný stav pochvalují, a kdo z nich ho raději už nikdy nezopakuje...

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hilary Duff

Přestože oblíbená americká herečka Hilary Duff měla těhotenství téměř ukázkové, přiznala, že bylo pár věcí, které ji stresovaly. Musela si například dávat pozor na to, co jí, aby jí nekolísala váha. Nesměla hubnout, ale ani příliš přibrat. Na klidu jí nepřidávala ani přílišná pozornost okolí. A to jak během těhotenství, tak i těsně po porodu. „V komentářích na svém Twitteru jsem si přečetla, jak se kolébám na hodinu pilates. Tak jsem řekla: Lidi, proboha, vždyť se mi před třemi týdny narodilo dítě!" 

VIDEO: Známé páry, které se daly dohromady během natáčení

Nyní už trojnásobná maminka své dítě přivedla na svět v pouhých 24 letech. Takže zatímco si její vrstevnice užívaly svobodného života, ona už měla naprosto jiné starosti. "Ze začátku jsem byla dost izolovaná, protože jsem neměla žádné přátele, kteří by měli děti," vysvětlila Duff během rozhovoru v podcastu pro web mother.ly. Vedle osamělosti herečka přiznala, že měla pocit, jako by ztratila velkou část své identity.

Při dotazu na těhotenství prohlásila: „Abych byla úplně upřímná, měla jsem opravdu snadné těhotenství a hodně jsem si ho užila. Ale nejsem ten typ ženy, která by mohla být těhotná pořád. Jediné, co mi chybí, je ten pocit spojení, když miminko kope. Jsem ale šťastná, že už mám své děti tady u sebe."

Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Miminko, Mateřství, Instagram, herečka, Celebrity, Sociální sítě, zpěvačka, Shiloh Jolie-Pitt, Kim Kardashian, Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne, Brad Pitt, Knox, Pax, Kate Hudson, Mariah Carey, Zahara, Madox, Hilary Duff, Kelly Clarkson, Kelly