Maminka.czSlavní rodiče

Tomáš Klus je trojnásobným otcem. Holčičce dali netradiční jméno

redakce 5.  9.  2017
Muzikant Tomáš Klus prožívá se svou manželkou Tamarou chvíle štěstí. Včera se totiž jejich rodina rozrostla o dalšího člena. Tamara porodila holčičku, které dali jméno Jenovéfa.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Děkuji ti Tamaro, je nás pět, mise milujeme,“ napsal na sociální síti nadšený tatínek.

Jenovéfa je už jejich třetím potomkem. Ke čtyřleté Josefíně a ročnímu Alfrédovi tak přibyla další holčička. Tomáš Klus už v rozhovoru pro Maminku řekl, že si vždy přál velkou rodinu.

Vévodkyně Kate  je znovu těhotná. V roce 2018 porodí třetí dítě

Děti jsou mou prioritou

„Už totiž nejsem jen já, ale my – a jsem za to rád. Být manželem a otcem je pro mě smyslem života. Člověk si s rodinou uvědomí, že je opravdu dospělej a má zodpovědnost. A na tom dospěláctví je nejtěžší se z toho nepotentovat.

Děti se staly mou životní prioritou a dal jsem si slib, že je budu vždycky plně respektovat. Že budu vždy nablízku a budu jim jakýmsi životním konzultantem, který ale respektuje jejich rozhodnutí. Myslím si, že děti nepotřebují pevnou ruku ani radit, co mají dělat nebo naopak nedělat, “ řekl Tomáš Klus v rozhovoru pro časopis Maminka. Celý rozhovor si můžete přečíst zde.

Video: Vzkaz Tomáše Kluse ženám: Všechny jste bohyně!

To je ale podoba! Tomáš Klus konečně ukázal obě roztomilé děti
„Těhotné ženy jsou bohyně,“ říkají organizátoři Světového dne těhotenství
Tomáš Klus: Mám štěstí, že si mě vybraly tak dobré děti
Témata: Slavní rodiče, Rodina, Tomáš Klus, jméno, Klus, Maminka, Nadšený tatínek, Trojnásobný otec, Smysl života, Životní konzultant, Velká rodina, Alfréd, Otec, Pevná ruka, Životní priorita, Celý rozhovor, Holčička, Chvíle štěstí, Netradiční jméno, Sociální síť, Tomáš, Třetí potomek, Vzkaz