Maminka.czKuriozita

Tomu neuvěříte! Pětinásobná máma se stala babičkou ve třiceti letech. Vnoučka porodila její čtrnáctiletá dcera!

Dita Mrázková 23.  3.  2022
Vskutku netradiční "rodinný" případ šokoval Velkou Británii. Teprve čtrnáctiletá teenagerka tam porodila dítě a ze své třicetileté mámy rázem udělala babičku. Případ je o to pikantnější, že o těhotenství neměla dívka ponětí dlouhých osm měsíců! Za všechno prý mohl sexuální apetit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

O netypické rodince se tamní média zmínila až nedávno a nutno říct, že případ vzbudil velký poprask.

Kelly Healey žila se svými pěti dětmi a přítelem v londýnském Cranfordu a ničím nevybočovala. Za zmínku snad stojí to, že ji její máma měla v osmnácti, což ale není žádná pikanterie. O tu se postarala v roce 2018 až Kellyina dospívající dcera Skye. Byla hodně aktivní a zvídavá, a když se poznala s místním chlapcem stejného věku, došlo i na první sex.

VIDEO: Jak se připravit na porod

O tom, že otěhotněla, neměla Skye ponětí osm měsíců! Pozitivní test jí vyšel v době, kdy se rozhodla navštívit gynekologa s přáním zavést nitroděložní tělísko. Skye prý cítila "nějaký zvláštní pocit", že by ale pod srdcem nosila dítě, to ji ani ve snu nenapadlo. Potrat tak nebyl možný, nastávající maminka se ale nechala slyšet, že o něm ani neuvažovala. "Když jsem na ultrazvuku uslyšela tlukot srdíčka, to moje se zaplnilo láskou," uvedla. Od toho okamžiku prý věděla, že na prvním místě v jejím životě je už navždy její nenarozený syn.

A co na to nastávající babička – matka Skye? V té době jí bylo třicet, a tak rázem "získala" kuriózní prvenství! "Stejně se chovám, jako by mi bylo pořád dvacet, takže jako babička se opravdu necítím!" svěřila se Kelly. Její přátelé si z ní prý dělají legraci a spousta lidí pochopitelně pokládá jejího vnuka za syna.

Případ je o to pikantnější, že prababičce malého chlapce bylo v době jeho narození pouhých osmačtyřicet!

Dnes jsou malému Bailymu čtyři roky a jeho babička pokládá mazlení s ním za tu nejlepší činnost. Chlapec tak má kolem sebe tři "sudičky" v nejlepších letech!

Témata: Těhotenství, Porod, Miminko, Syn, Dcera, Babička, Kuriozita, Třetí trimestr, matka a dcera, prababička, Ultrazvukové vyšetření, Skye Healey, Kelly Healey, nitroděložní tělísko, Prvenství, mladá babička, Bailey, Velká Británie, Teenagerka, Kelly, Vnouček, Ponětí, Máma