Maminka.czHračky pro děti

Top 5 „hraček“ pro velké i malé kluky. Kvadroptéru, noktovizor i auto na ovládání teď v Lidlu pořídíte se slevou až 53 %!

Lenka Chvostová 29.  3.  2023
Přemýšlíte, co svému potomkovi pořídit k nadcházejícím narozeninám, svátku, Dni dětí nebo třeba jen tak? Vsaďte na vychytané technické hračky, které stoprocentně zaujmou všechny zvídavé kluky, ale i holky. A navíc vám zaručí, že tatínek bude s ratolestí trávit mnohem víc času, což rozhodně není na škodu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nejpopulárnější maloobchodní řetězec právě ve svém e-shopu nabízí zajímavé jarní slevy na vybrané zboží pro děti i dospělé. Vytipovali jsme pro vás ty nejzajímavější technické hračky s největšími slevami, které rozhodně stojí za nákup. Nemusíte ztrácet čas jejich vyhledáváním, udělali jsme to za vás, takže teď už stačí jen pár kliků a doma je můžete mít do pár dnů. Neváhejte ale dlouho, vzhledem k obrovským slevám totiž rychle mizí!

Kvadrokoptéra s kamerou

Populární jsou jak u chlapců, tak u dospělých mužů, kteří si rádi hrají a zároveň mají rádi výzvy. Kvadroptéry jsou speciálním typem bezpilotního letadla se čtyřmi rotačními motory, které umožňují vertikální vzlet, přistání a stabilitu v letu. Obvykle jsou řízeny dálkovým ovladačem a kromě zábavy jsou často využívány také například pro průzkum, fotografování a filmování.

V Lidlu teď máte jedinečnou šanci pořídit kvadroptéru s integrovanou kamerou za pouhých 599 Kč z běžné ceny 1299 Kč, stačí jen kliknout na odkaz ZDE >> 

V balení za tuto cenu naleznete vše, co potřebujete. Kromě kvadroptéry s integrovanou kamerou je v ceně také čtyřkanálové rádiové dálkové ovládání s moderní 2,4 GHz technologií, paměťová karta micro SD (4 GB) + USB čtečka karet, 1x Li-Pol akumulátor, 2x baterie AA (LR6), 1x nabíjecí USB-C kabel, 4x náhradní vrtule a šroubovák. Díky vestavěnému výškovému senzoru se tato kvadroptéra mnohem snadněji řídí a ovládá, integrovaný gyroskop zase zajišťuje vyšší stabilitu ve vzduchu, intuitivní ovládání umožňuje vzrušující letecké manévry, integrovaná kamera zase přináší možnost pořizování netradičních a úchvatných fotografií a videí.

RETRO: Hračky našeho dětství své kouzlo nikdy neztratí. Máte také igráčka, mončičáka nebo stavebnici Merkur?

Digitální noktovizor BRESSER Bino 3x20

Další senzační technickou hračičkou je digitální noktovizor. Tento přístroj umožňuje uživateli vidět v podmínkách nízkého osvětlení, jako je tma nebo šero. Původně byl sice vyvinutý pro vojenské účely, v současné době je ale v menší a jednodušší verzi populární především jako technická hračka, která může být využita k rozvíjení dětské fantazie, pozorování nočních zvířat a přírody, prozkoumání tmavých místností, ale i k hrám s přáteli a vytváření různých hráčských scénářů. Pro uživatele každého věku je použití noktovizoru jako technické hračky fascinující, protože poskytuje možnost vidět věci, které by jinak zůstaly skryty v temnotě.

Digitální noktovizor BRESSER Bino 3x20 teď v jedinečné akci pořídíte na e-shopu Lidlu za pouhých 1499 Kč (běžná cena je 2499 Kč), stačí jen kliknout na odkaz ZDE >>

Clementoni Vědecká sada XXL

Pokud máte doma potomka či potomky okolo 8 let, kteří rádi experimentují, určitě je zaujme a nadchne některá ze dvou vědeckých sad Clementoni pro bádání a objevování z oblastí botaniky, astronomie, detektivní práce nebo krystalů. Právě teď za kteroukoliv z nich zaplatíte jen 269 Kč z běžné ceny 499 Kč, stačí jen kliknout na odkaz ZDE >>

Sada na pokusy 4 v 1 je vhodná pro děti od 8 let a nabízí mnoho aktivit na objevování. Tou první je vše pro tolik oblíbené pěstování nádherných lesklých jedinečných krystalů, další aktivitou je souprava s názvem Moje zahrada, která dětem přiblíží svět botaniky a s níž si sami vypěstují rostlinky ve veselých květináčích. Třetí experimentální laboratoř přináší napínavá detektivní dobrodružství. Poslední s názvem Planetárium umožní dětem objevovat zázraky oblohy, hvězdy a souhvězdí, které fascinují lidstvo již od starověku. Nechybí ani mapy hvězd v různých ročních obdobích.

Sada s názvem Příroda pod mikroskopem je určena zvídavým dětem od 9 let. Její součástí je přenosný mikroskop pro realistické zvětšení max. 600X, Petriho miska, odměrka s víkem, plastové zkumavky se zátkami, lupa, malá ampule, rezervní lampa, pinzeta, malá tyčinka na míchání, špachtle, pipety, hotová plastová sklíčka, plastová sklíčka na přípravu a samozřejmě také bohatě ilustrovaný návod.

Naučte děti zase si hrát. Interaktivní hračky dokážou konkurovat i mobilům

Auto na dálkové ovládání JAMARA

Populární hračkou pro všechny kluky, ale i technicky zaměřené holky, jsou auta na dálkové ovládání. Jedno takové a to dokonce rovnou oblíbené Ferrari FXX K EVO ve známé červené barvě teď na e-shopu Lidlu koupíte s velkou slevou za 549 Kč (běžná cena je 899 Kč), stačí jen kliknout na odkaz ZDE >>

Stavebnice je určena od 8 let a umožňuje snadné spojení jednotlivých částí bez použití nářadí nebo lepidla. Auto, které je vyrobeno v oficiální licenci, má průhledné čelní sklo, originální lakování a interiér věrný detailu, jdou mu manuálně otevírat a zavírat dveře. Nechybí ani dekorativní fólie pro polepy. Součástí balení je i 5x AA baterie. Model dokáže jet nejvyšší rychlostí cca 10 km/h a díky frekvenci 2,4 GHz ho může ovládat více hráčů.

Dřevěná železnice s vesmírnou stanicí Playtive

Pro ty nejmladší milovníky technických hraček od 3 let je určena nádherná 75dílná sada, která podporuje kreativitu, fantazii a jemnou motoriku. Její součástí je samohybný vlak poháněný baterií s funkcí jízdy vpřed a vzad a technologií SMART, která automaticky spouští předdefinované funkce ve vlaku pomocí volně umístitelných barevných štítků na kolejnicích. Ty jsou vyrobeny z evropského bukového dřeva. V sadě jsou dále vesmírná stanice s magnetickým jeřábem a startovací rampa kosmické lodi, kosmická loď se zvukem, výzkumné vozidlo s oddělitelným dronem a světelnou funkcí. Všechna vozidla a vlaky jsou spojena magnetickými spojkami. Za zmínku stojí fakt, že je tato sada kompatibilní s běžnými sadami dřevěných kolejnic a autodráh a je kombinovatelná se všemi dalšími železničními sadami a vozidly od Playtive.

Dřevěnou železnici s vesmírnou stanicí Playtive, jejíž součástí je rozsáhlé příslušenství pro mnoho kreativních variant k sestavení, jen teď pořídíte s velkou 40% slevou za 899 Kč z běžné ceny 1499 Kč, stačí jen kliknout na odkaz ZDE >>

6 dobrých důvodů, proč dětem kupovat stavebnice. Tyhle jsou nejoblíbenější!
Děti v dospěláckém světě: Pořiďte jim hračky, které je připraví na život
Témata: Hračky pro děti, svátek, Volný čas, Nákupní tipy, narozeniny, Ovladač, SMART, Hračky, Bük, Ovládání, Kamera, Zvětšení, Sada, Lidl, Sleva, Ted, Rádio, Planetárium, Petri, Hračky na Heureka.cz