Maminka.czJen pro maminku

Top 7 letních parfémů pro ženy

Reklama 1.  7.  2022
V tomto článku vám rádi představíme nejlepší parfémy pro ženy na léto, které vás určitě nenechají lhostejnými.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Víme, že fanoušci parfumerie rádi doplňují svou kolekci parfémů další novinkou skoro každou sezónu. Jiní lidé však mohou nosit jednu oblíbenou vůni po celý rok, což není správné z hlediska vlastností vůní. Často se stává, že určité vůně jsou v létě příliš intenzivní a těžké, a v zimě jsou naopak lehoučké a zcela nezachytitelné. Řešení tohoto problému je docela jednoduché - vybírejte vonné kompozice, které jsou vytvořeny pro určité roční období. V tomto článku vám rádi představíme nejlepší parfémy pro ženy na léto, které vás určitě nenechají lhostejnými. 

La Vie Est Belle Soleil Cristal. V okamžiku, když vdechnete tuto neuvěřitelnou vůni, pochopíte, že život je úžasný a musíte si užívat každý jeho moment. Jasmín, pomeranč, kosatec, ylang ylang, bergamot, mandarinka, kokos, vanilka a pačuli se naprosto perfektně kombinují v malé růžové lahvičce, která je navíc zdobená elegantní růžovou stuhou.

Dolce&Gabbana Light Blue. Díky této krásné a okouzlující vonné kompozici se každá dívka bude cítit jako skutečná bohyně. Byla uvedena na trh v roce 2001 a navrhl ji parfumér Oliver Creps. Osvěžující a chladivá vůně zůstane ve vaší paměti na dlouhou dobu a ponoří vás do světa potěšení. Klikněte sem https://makeup.cz/product/1647/, abyste si ihned mohly objednat ten parfém z e-shopu MAKEUP.

Chanel Chance Eau Vive. Tuto luxusní vůni jistě lze zařadit do segmentu “svěží parfémy pro ženy”, protože její kompozice vás rozhodně překvapí svou osvěžující jiskřivostí. Dámské parfémy Chanel Chance se již staly klasikou v sortimentu internetových obchodů s parfémy. Kombinace pomeranče, grapefruitu, jasmínu s pižmo-cedrovým duetem určitě zanechá dobrý dojem.

Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum. Kompozici tvoří velmi smyslný a svůdný tandem hrušek, tonkových bobů a sladké vanilky. Rozhodně se zamilujete do této lehké a velmi inspirující vůně! Opravdové znalkyně krásy si také všimnou netriviálního flakónu parfému, který připomíná siluetu ženy.

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Petales je nová variace vůně La Petite Robe Noire od Guerlain. Jde o velmi jemnou letní vonnou symfonii, která je stejně hravá a svěží jako její předchůdce. Květinová vůně se zelenými tóny dodá šmrnc každému vašemu letnímu looku.

Trussardi Donna Pink Marina. Šťavnaté ovoce jako grapefruit, citron a melounový sorbet vás okamžitě ponoří do magické atmosféry zázraků. Ale to je jen začátek! Po ovocném výbuchu se objeví svěží mořský vánek, díky kterému se okamžitě přenesete na mořské pobřeží, a dokonce ucítíte slaný mořský vzduch.

Versace Bright Crystal je považována za jednu z nejvíce sexy vůní. Právě díky neobvyklým tónům pivoňky a mahagonu je Versace Bright Crystal skutečně luxusní. Jemná a svůdná ovocně-květinová kompozice osvěžuje v horký letní den a smyslný závoj s akordy ambry a pižma vábí všech kolem.

Témata: Jen pro maminku, Reklama, Prezentace klienta