Maminka.czSlavní rodiče

Topmodelka Eva Herzigová porodila třetího syna

Bětka Niebauerová 24.  4.  2013
Topmodelka Eva Herzigová porodila třetího syna
Světoznámá česká modelka Eva Herzigová se ani tentokrát holčičky nedočkala. Napotřetí porodila svému partnerovi Gregorio Marsiajovi chlapečka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čtyřicetiletá modelka žije s rodinou ve Spojených státech. A i ve svých čtyřiceti letech je velmi žádanou modelkou. Doma na novorozeného chlapečka, jehož jméno modelka ještě neprozradila, čekají dva bráškové. Pětiletý George a dvouletý Phillip.

Eva několikrát prohlásila, že by jí ke štěstí stačilo jediné – porodit holčičku. Sice ani napotřetí se jí přání o malé princezně nesplnilo, ale i tak je samozřejmě šťastná a raduje se z krásného a zdravého syna. A kdo ví, třeba to vyjde napočtvrté...

Eva Herzigová byla už jednou vdaná za hudebníka Tica Torrese. Se svým současným partnerem, italským podnikatelem Gregorio Marsiajem má sice už tři syny, ale žijí zatím jen na hromádce. A jejich vztah si také prošel také zatěžkávací zkouškou.

Modelka se před dvěma lety díky bulvárním fotkám dozvěděla o nevěře. Její milý byl totiž nachytán přímo v Praze, jak se líbá s neznámou brunetou. Velkorysá Eva mu však nakonec odpustila a krizi zažehnali dalším těhotenstvím. Teď se mohou těšit společně z dalšího potomka...

Témata: Mateřídouška, Slavní rodiče, Syn, Topmodelka, Eva Herzigová, Torres, Současný partner, Pór, TOP