Toužím po dítěti, ale nemám partnera. Zvažuji umělé oplodnění

johny 13. 9. 2016 07:18
No pokud, nebude potřebovat alimenty, tak proc ne. Pokud ano tak proc by jsme ji meli platit na decko vsichni. To samo platí u žen co neuvedou otce, pokud nevi s kým to děcko má tak at se holka stará.
Rokeds 13. 9. 2016 08:20
Řeším přesně opačný problém - jsem muž a chtěl bych předat svoji genetickou informaci další generaci, ale nemám s kým.
Pokud by měla Martina zájem, můžu nabídnout kvalitní spermiogram, to jestli se jí budu zdát jako vhodný kandidát pak musí rozhodnout sama
Muž co má rád ženy 13. 9. 2016 09:16
To bude asi náramná krasavice a nebo i nebezpečná kombinace fyzické atraktivity s ženskou inteligencí, když nemůže několik let sehnat partnera. Příroda to má zařízené prostě a jednoduše. Pokud by lákala nějaké samečka, tak se může množit. Prostě to příroda nechce, aby dál její genetický fond byl předán, tak halt dotyčná nemá nárok. Zhrzená a zakomplexovaná fena chce mít za každou cenu dítě a nedej bože aby se jí to podařilo, tak následně bude dítě vychovávat opět jen ona samotná žena. Sakra k výchově dítěte jsou skutečně zapotřebí dva. MUŽ a ŽENA!! Dítě potřebuje mít vzor v obou, v otci i matce.
Jeste chytrejsi 16. 12. 2016 01:40
Vazany chytroline, priroda selektuje uplne jinym zpusobem. Vzdyt nejvic deti maji socialne neprizpusobivi prece. A prvni se prece vdavaji ty nejvetsi seredy ty vedi ze dalsi sance se uz nenaskytne tak berou to prvni na co narazi....
100% JISTOTA 13. 9. 2016 09:24
Umělé oplodnění není jediná šance. Když mi dotyčná slíbí že mě nebude uhánět klidně jí to zařídím. Mám tři děti,jsou dospělé a hlavně zdravé.
Muž co má rád ženy 13. 9. 2016 09:42
Ááá, loudil, honič a slídil obecný. Pane 100% jistoto, máte svůj osobní vkus?? Zažil jste v mládí to, čemu se říká půvab ženy a svádění? Vy jste jistě ten typ muže, co by asi vlezl na vše, co je teplé a příjemně vláčné. Nevím jak vás, ale mě skutečně zoufalé ženy nepřitahují. Vlézt na něco takového by pro mne jako pro chlapa byla dost velká potupa a známka osobního selhání. Je hodně mužů, ale málo CHLAPŮ.
M. 13. 9. 2016 12:23
Prošla jsem si něčím podobným.Je to bohužel celospolečenský problém naší generace, neboť mám kolem sebe i další kamarádky,které chtějí dítě a nemají partnera. Všechny jsme hezké, vzdělané, ekonomicky zajištěné, ale muži jsou buď již zadaní nebo na mamahotelech nebo sedí v hospodě u piva. Holky nemáte čas už čekat, po 35 klesá prudce plodnost, mě už doktoři po neúspěšném IVF řekli, že nebudu moct mít v 38 vlastní dítě, nakonec se napoprvé zadařilo s kamarádem a teď tady vedle mě leží krásné miminko. Na moralisty kašlete, ano dítě potřebuje oba vzory, ale v kolika rodinách ty vzory fakt fungují, asi tak v 10% rodinách, život holt není ten ideál co jsme si vysnili, takže se na všechno vyprdněte a jděte do toho. Partner může přijít až v 45 letech, ale dítě už po čtyřicítce nepřijde. Budete si muset zpracovat spoustu témat a strachů, ale stojí to za to.
V. 3. 4. 2017 13:02
Ahoj můžeš mi prosím poradit kde jsi hledala. Mám stejný problém a nemám odvahu ve svém okolí někoho takto oslovit. Nejlepší by byl dárce. Děkuji
Radek596 8. 3. 2018 17:15
zajímalo by mě, proč je takový problém, že někdo žije u matky? Až bude důvod to měnit, tak se to změní, ne? Problém je, že takový člověk, který je singl, nemá tolik důvodů měnit. Vždyť je to tak efektivní a výhodné. Až bude důvod to změnit, tak se to změní. Holka řekne: když žije u maminky, tak není pro mě atraktivní. Takže zůstane singl. Protože je singl, tak nemá tolik důvodů něco měnit a dál zůstává bydlet u maminky. Protože bydlí u maminky, tak není tolik atraktivní pro ženský...
A spirála pokračuje.
Radek596 8. 3. 2018 17:19
Ahoj. Jestli jste tak hezké, vzdělané ekonomicky zajištěné... Tak kde je ta chyba? Nenadsazuješ si trošku?Jestli jsi tak super, tak proč nemáš na každém prstě nekolik nápadníků? Nebo jestli je máš, tak proč k sobě nenajdete cestu? Nemáš někde nějaký problém? Neděláš něco špatně?
Radek596 8. 3. 2018 17:19
Ahoj. Jestli jste tak hezké, vzdělané ekonomicky zajištěné... Tak kde je ta chyba? Nenadsazuješ si trošku?Jestli jsi tak super, tak proč nemáš na každém prstě nekolik nápadníků? Nebo jestli je máš, tak proč k sobě nenajdete cestu? Nemáš někde nějaký problém? Neděláš něco špatně?
jméno 13. 9. 2016 13:16
Touha po dítěti je silná a bolestivá. Bolestivější je pak touha dítěte po milujících rodičích. I v touze po dítěti by nemělo vyhrávat sobectví. Osobně nechápu i to, že někdo je schopen darovat vajíčka či spermije. Nevědět, kde a kolik dětí mu běhá, jak se mají, jak je někdo vychovává či trápí. Nemluvě o tom, že nic neví ani žadatelé ani jejich děti o svých zploditelích. Myslím, že rozumný člověk toto neudělá a kdo to udělá kvůli penězům asi moc charkteru nepobral.
kaja 4. 10. 2016 22:24
Ale jděte! Dítě, to není oplodněné vajíčko spermií! Dítě je tvor, kterého máme rádi, staráme se o něj, pomáháme mu a máme ho rádi.
Otec není ten muž, kterého spermie pronikla do vajíčka. Otec je ten, který pomůže dítěti, když je nemocné, pomůže s domácím úkolem, hraje si s dítětem a chrání je.
Lenka 26. 11. 2016 09:57
Já jsem byla ve stejné situaci a vyřešila jsem to tak,jak paní Martina zvažuje.Já ji radím nečekat na chlapa....ten sice přijít do života může,ale taky nemusí a potom si bude vyčítat,že pořád na někoho čekala a vůbec nejednala.Z vlastní zkušenosti,at jde směr CAR s nějakým kamarádem,který podepíše papíry a a Martina bude štastná.
vbg 17. 3. 2017 12:31
Stačí jen podpis kamaráda a oni mě oplodní spermatem od dárce? Oni si nezjistuji plodnost muze? To se me nejak nezda proc bychom chteli jako par umele oplodneni kdyz by to slo prirozene
kaja 25. 4. 2018 14:28
Tak můžeš zalhat, že "partner" se léčí na chemoterapii - třeba. Ale nejlepší je říct pravdu - když ne první, tak druhý nebo třetí doktor to pochopí a pomůže Ti. Vím, o čem mluvím - přesně takhle jsem to udělala.
linqva 22. 8. 2018 20:20
Ahoj, můžeme si napsat nějak soukromě? Mam stejný problém, jen prostě nevím za kým jít aby mě pochopil a nesoudil...
linqva 22. 8. 2018 20:24
linqva121983@seznam.cz
V. 3. 4. 2017 13:03
Ahoj můžeš mi prosím poradit. Mám stejný problém, ale hledat a oslovovat někoho v mém okolí se mi nechce. Děkuji
Lucie 22. 4. 2017 22:48
Ahoj, prožívala jsem něco podobnýho... Nakonec jsem se rozhodla učinit razantní krok a šla poprvý v životě na diskotéku... Chytla jsem se tam bezva kluka u baru, chvilku mě dopoval panákama a po dvou hodinách jsem mu řekla, že vypadá jako dobrej genetickej materiál a jestli mi nechce udělat dítě. Kupodivu mě vzal za ruku a řekl: ,,Tak jdem...´´ Za 14 dní jsem mu psala, že jsem asi těhotná a jeho reakce mě až překvapila - strašně se těšil... Teď jsem na konci 38. tejdne a už jen čekáme na to naše malý štěstí, kdy se bude chtít vyklubat na svět... S tatínkem se poznáváme čím dál, tím víc. Neříkám, že to byl med, ale nějak jsme to překousli a uvědomili si, že nejdůležitější je, aby naše holčička měla spokojenej život a štastnou rodinku... Držím palce nejen Martině, ale všem takovým ženám, které mají touhu po dítěti...
Tomáš456 8. 3. 2018 17:23
Ahoj.
byla by tady žena mezi 30-40 lety, které tikají biologické hodiny a chtěla by co nejdříve dítě? Tomáš 36 let, VŠ, zdravý a bezproblémový. Měl bych Tě rád a byl bych našemu dítěti dobrým otcem. Najde se nějaká odvážná? Tom
21