Maminka.czSoutěže

Toužíte mít vysněný dekolt? Právě máte jedinečnou příležitost vyhrát ho!

sim 8.  3.  2023
Přivést na svět děťátko je jistě ta nejkrásnější věc, kterou nám ženám život nabízí. Těhotenství, porod a kojení se ale samozřejmě podepíšou na našem těle a některé fyzické změny nás mohou nepříjemně překvapit. A jednou z nich je právě poněkud „unavené“, povolené a povislé poprsí. Co s tím? Známe řešení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nemá smysl nalhávat si, že ženské tělo bude po jednom, dvou či třech těhotenstvích a porodech vypadat stejně jako dříve. Jistě, existují i ženy, které tak obrovské štěstí mají, ale je jich jako šafránu. Některé změny jsou bohužel nevratné a zrovna prsa vnímáme jako symbol své ženskosti a smyslnosti, a pokud jde o jejich stav po porodech a kojení, málokterá maminka je s nimi spokojená.

Co můžete pro sebe a svá prsa udělat? Jednou z možností, která dokáže pomoct navrátit potřebné sebevědomí a spokojenost s vlastním tělem „po dětech“, je i operace spočívající v úpravě a modelaci nebo zvětšení poprsí.

Vyhrajte vysněný dekolt

Právě nyní máte jedinečnou šanci zapojit se do soutěže o vysněný dekolt, jejíž je Maminka.cz mediálním partnerem.

Plastickou operaci – zvětšení prsou v celkové hodnotě 130 450 Kč – provede MUDr. Lucie Vaněčková, zkušená lékařka s atestací z plastické chirurgie z kliniky Yes Visage (mezinárodní klinika v centru Prahy s více než 30 000 spokojenými klienty ročně). MUDr. Vaněčková je členkou České lékařské komory, České společnosti plastické chirurgie ČLS JEP a České společnosti chirurgie ruky.

Ve spolupráci se zvetseniprsou.info 

Témata: Zdraví, Těhotenství, Porod, Kojení, Soutěže, Zdraví žen, operace, Prsa, Lucie Vaněčková, Děťátko, Zvětšení, Jedi, Dekolt, PRÁV, Nejkrásnější věc, ČLS JEP, Jedinečná příležitost, Česká lékařská komora, Fyzická změna, Poprsí, Praha, YES VISAGE, Zdraví na Heureka.cz