Maminka.czKojenec

Tradiční pálení čarodějnic s Café Na půl cesty: Z bohatého programu si určitě vyberete

redakce 24.  4.  2012
Tradiční pálení čarodějnic s Café Na půl cesty: Z bohatého programu si určitě vyberete
Přijďte na tradiční pálení Čarodějnic v Centrálním parku Pankrác se uskuteční 30. 4. 2012 od 15 hod. Na své si přijdou opravdu všichni včetně fanoušků Please The Trees, Yellow Sisters či italské Belladonny! Pro nejmenší je připraveno: divadlo a výtvarná dílna Pohádkový kolíček, skákací hrad, nafukovací skluzavky, kolotoč, a jumping či cirkusová školka a spousta dalších "čarodějnicových" aktivit!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Program aneb od dětí až po babičku

Od 15 hodin se Pankrácká pláň zaplní pestrým kulturním programem. Úvodní část bude patřit zejména dětem, pro které je připraveno divadlo
a výtvarná dílna Pohádkový kolíček a atrakce v podobě skákacího hradu, nafukovací skluzavky, malého kolotoče a jumpingu.

Vystoupení hudebních skupin Bonebroke, Please The Trees v akustické sestavě se sborem Elpida, Yellow Sisters a italské rock noir skupiny Belladona budou střídat další části programu, jako například dražba obrazů od lidí s duševním onemocněním z Ateliéru O.s. Baobab nebo vystoupení studentů Taneční konzervatoře Duncan Centre.

Odpoledne zpestří také workshopy Občanského sdružení Světlo pro svět, kde si návštěvníci budou moci vyzkoušet, jaké je žít se zrakovým postižením. S Kulturním centrem Zahrada si návštěvníci mohou vyzkoušet žonglovánís různými nástroji tak, jak to pravidelně dělají účastníci tamních kurzů. Pro děti od 6 do 10 let si lektoři Cirqueonu připravili cirkusovou školku. Kokoza představí DIY výrobu samozavlažovacích květináčů.

Café Na půl cesty, které v roce 1997 jako první ve střední a východní Evropě nabídlo pracovní uplatnění lidem s duševním onemocněním a které je projektem Občanského sdružení Green Doors, letos slaví 15 let své existence.

Témata: Děti, Předškolák, Batole, Školák, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, DIY, Výběr, Čest, Půl, Výtvarná dílna, Caro, Čaroděj, Pálení, Kolíček, Yellow Sisters, Elpida, Café, Program