Maminka.czDěti

Tři malé sestry parodují scény z Oscarových filmů a baví jimi internet

redakce 15.  3.  2018
Tyhle tři holčičky nás baví. Jejich maminka je totiž fotí v kompozicích známých z filmových trháků. A že se jedná o více než povedené parodie, se můžete přesvědčit v naší galerii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vše přitom začalo úplnou náhodou, když před lety maminka holčiček Maggie Storino dostala pro svou nejstarší dceru černou sukni a vyfotila ji jako postavu z Ocarem ověnčeného filmu Černá labuť. A protože se tato fotka setkala s nevídaným úspěchem, rozhodla se ve focení pokračovat.

Postupně si dávala více záležet na kvalitě a složitějších snímcích. Dnes jsou sestry – sedmiletá Sophie, pětiletá Sadie a dvouletá Sloane opravdovými profesionálkami v napodobování filmových hvězd. Jejich Instagram Don´t call me Oscar sleduje okolo 20 000 fanoušků. Schválně se podívejte do galerie a napište nám, jak se vám filmové parodie v podání těchto tří roztomilých holčiček líbí.

VIDEO: Celeste Barber paroduje slavné krásky

Kreativní mámy na Instagramu: Tahle fotí snové snímky létajících dětí
Seznamte se s holčičkou, která od narození diktuje módní trendy na Instagramu
Matka sdílela fotky postiženého syna na Instagramu, ten je smazal. Proč?

 

 

Témata: Děti, internet, film, Celeste Barber, Oscar, Roztomilá holčička, Úplná náhoda, Parodie, Maminka, Filmová hvězda, Instagram, Napodobování, Sofie, Galerie, Holčička, Sestra, Celesta Barber, Filmový trhák, Labuť, Nejstarší dcera, Par, Call, Trhák, Kompozice