Maminka.czKosmetické tipy

Třikrát přírodní kosmetika: Perfektní péče o ruce, dokonalý odličovač a jemná micelárka

wall 23.  6.  2020
Myslíte si, že dezinfekční gel na ruce je nutné zlo, které sterilně páchne? Tak to neznáte novinku z nabídky české značky Manufaktura – její gel s vůní máty je vyloženě příjemný. Stejně jako jejich další novinky určené pro péči o ruce. Podívejte se na naše nové kosmetické tipy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rádi vám představujeme novinky v péči o ruce, s nimiž přišla firma Manufaktura. Osvědčilo se nám například hydratační tekuté mýdlo Sedmikráska s hydratačním sedmikráskovým extraktem a mandlovým olejem. Obsahuje také  ovesný beta-glukan, který má zjemňující účinky. Mýdlo dobře snášejí i alergici. 

Pokud máte rádi pocit svěžích rukou, určitě sáhnete po osvěžujícím krému na ruce Grep & Pomeranč. Lehounká, nemastná, rychle se vstřebávající konzistence se dobře hodí pro každodenní použití. Tip? Pokud vás trápí suchá pokožka a máte pocit, že by vašim rukám prospěla intenzivnější péče, můžete na ně před spaním nanést větší vrstvu krému a natáhnout na ně bavlněné rukavice. Nebo vám bude více vyhovovat Pečující krém na ruce Meduňka & Vřídelní sůl? Vyzkoušejte. 

Baví nás: Krém v eko obale, dětská kosmetika se zvířátky, nové opalováky a expresní micelárka

Jelikož je pořád dost dobrých důvodů, abychom občas používali dezinfekci na ruce, proč si nepořídit nějakou příjemnou? Kvůli takovým nárokům je tady dezinfekční gel na ruce proti virům a bakteriím Máta. Účinná receptura obsahuje 70 procent lihu, antiseptický výtažek z tea tree a také zklidňující a zjemňující panthenol, mátový výtažek a vřídelní sůl pro šetrnou péči o pokožku. 

Perfektní odličovač očí? Máte ho mít

Pořizujete si pokud možno přírodní kosmetiku určenou pro citlivou pokožku? Pak byste neměli minout značku Dr. Hauschka. Nám se hodně osvědčil například dvoufázový odličovač očí. 

Líčení odstraňuje jemně, a přesto velmi důkladně, takže zvládne i voděodolný make-up. Obsahuje růžovou vodu a bylinné výtažky ze světlíku a fenyklu, pšeničných otrub a také vysoce kvalitní oleje ze sezamu a slunečnice. Nemusíte se určitě bát, že s s nimi oči nebo jejich okolí jakkoli podráždíte. 

Když už jsme u líčení očí, doporučujeme oční stíny Eyeshadow stejné značky, kterými výrobce regaoval na prosbu zákaznice o stíny přirozených odstínů. Můžete vsadit na to, že jsou k očím superšetrné – minerální pigmenty a výtažky z léčivých rostlin, zejména černý čaj a hedvábí, pečují o jemnou pokožku kolem očí. 

A příroda potřetí, tentokrát v podání značky Bioten –  k mání je například vyživující odličovač očí a make-upu, který zaujme složením s prebiotiky a stoprocentně přírodní bavlnou. Stejná značka má v nabídce také micelární vodu pro suchou a citlivou pleť, rovněž s prebiotiky a pro změnu s přírodním šafránem. ​

 
Tohle potřebujete! Velký průvodce s tipy na cestování po Česku s dětmi
Mateřství vám možná vezme kamarádky, ale zase přijdou nové
 
Témata: míč, Naše tipy, Kosmetika, Kosmetické tipy, Dětská kosmetika, Odstín, Výtažek, Manufaktura, Slunečnice, Vůně, Šafrán, Máťa, Kos, Coco, Trio, Pokožka, Gel, Péče, Oko, Ruka, Pec, Máta, Sedmikráska, Fenykl, Dětská kosmetika na Heureka.cz