Maminka.czSlavné maminky

Trojnásobná máma Ivanka Trump stíhá rodinu i vysokou funkci. Jak ona to dělá...

Dita Mrázková 15.  9.  2021
Od rána nevyčištěné zuby, pyžamo ještě v poledne a pocit, že nic nestíháte? Denní scénář spousty maminek. Tohle ale není ani v nejmenším případ jedné z nejvlivnějších amerických čtyřicátnic. Jak zvládá péči o velkou rodinu a náročnou práci?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Manželka, matka, sestra, dcera. Poradkyně pro vytváření pracovních míst a posílení ekonomiky, rozvoje pracovních sil a podnikání. 
To je instagramová vizitka dcery české modelky a amerického byznysmena Ivanky Trump. Ambiciózní mladé dámy, která v pondělí ráno nasadí super vysoké podpatky a poslední kostýmek od Chanelu, aby v sobotu nasadila domácí pantofle a udělala své rodině opulentní snídani. A takto pořád dokola, okořeněno jízdou na koni, pracovní večeří, návštěvou tatínka v oválné pracovně (když byl ještě hlavou USA), soukromou večeří s manželem či oslavou chanuky.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět

Kariéra i rodina. Tyhle ženy se staly maminkami v relativně nízkém věku

Jeden aby si hlavu vykroutil, jak dokáže tato atraktivní žena vypadat pořád tak skvěle a upraveně, usmívat se, kudy chodí, a tvrdé prostředí byznysu ovládat levou zadní. Mít dětičky jako z ažúru, každý den vlasy jako od kadeřníka, zkrátka jako pravá "Stepfordská panička".

Možná ale zdání klame. Možná Ivanka večer přijde urvaná z několika mítinků, doma jí brečí nemocný syn, manžel v nedohlednu, chůva na dovolené a ona sama musí připravit večeři, napsat s dětmi úkoly, vyžehlit a připravit proslov na zítřejší důležité zasedání. Tedy pokud nemá za sebou armádu v podobě chůvy, hospodyně a dalších nenápadných "hlídačů" pohody a rodinného štěstí.

Ať je to, jak chce, na Instagramu sdílí Ivanka kromě pracovních aktivit i ty rodinné, a nutno říct, že je příkladem pro ty, které fňukají s jedním dítětem a dvěma babičkami nad tím, jak nestíhají.

Desetiletá dcera Arabella Rose (kterou ostatně maminka pojmenovala po své oblíbené pohádkově postavě princezně Arabele), osmiletý Joseph Frederick i pětiletý Theodor James na nedávném videu ukázali precizní mytí rukou. Což je ale stejně tak důležité jako šetření vodou, která však zpívajícím dětem mydlícím si ručky tekla nonstop.

Dcera české modelky Ivany už prý z češtiny ovládá jen základy, a tak její tři děti možná nikdy nepoznají kořeny jejich babičky Ivany. Ta prý ale podle slov Ivanky není klasickou hlídací babičkou, dokonce jí vnuci nesmí ani oslovovat "babi".

Ke své dřívější těhotenské fotografii tak trojnásobná maminka nechala vzkaz možná i pro babičku:

"My všechny, které jsme matkami, přinášíme do tohoto světa něco jedinečného a krásného. Budoucnost vytváříme tak, jak žijeme..."

Témata: Děti, Slavní rodiče, Slavné maminky, Rodina, Rodina a vztahy, Instagram, Zpátky do práce, Peníze a kariéra, Hygiena, Ivana Trump, Donald Trump, Ivanka Trump, Bílý dům, hospodyně, Desetiletá dcera, Nemocný syn, Chanel, Joseph Frederick, Arabel, Dcera, Večeře, Ivanka Trumpová, Ivana, Pyžamo, Česká modelka