Maminka.czSlavní tatínci

Trojnásobný táta herec Dwayne Johson: Každý chlap chce syna, ale potřebuje dceru!

Dita Mrázková 31.  12.  2021
Pod masou svalů se ukrývá velké srdce, které momentálně patří jeho dvěma malým dcerkám: Jasmine a Tianě. Herec známý z akčních filmů se nestydí sdílet "akční" fotografie, na kterých si s dcerkami hraje s barbínami, češe jim copánky, nebo chystá snídani. Image drsňáka nechává na plátně, doma je to zkrátka zkrocený beránek!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jeden z nejlépe placených hollywoodských herců je otcem dvacetileté dcery Simone, se svou druhou ženou Lauren přivítali před šesti lety na svět dceru Jasmine. O tři roky později se rodina rozrostla o další holčičku Tianu Giu. Od té doby drsňák a svalovec Dwayne zjihl a na svém Instagramu pravidelně sdílí rodinné fotografie se svými dvěma láskami. Tu na rybách, tu držící jednu z dcer při čurání s komentářem: "Když musí, tak musí. Co naplat, že mi počůrala celé tenisky."

VIDEO: Nejlépe placení herci

Herec se nechal slyšet, že všechny jeho "ženy", manželku nevyjímaje, se staly skvělými ekvalizéry jeho života. "Jsem obklopen estrogenem a už bych to nechtěl jinak. Jen doufám, že dcery nikdy neomrzí, když je drží ty moje dinosauří ruce, i když mám podezření, že jednoho dne to stejně přijde."

Před pár dny oslavila starší Jasmine 6. narozeniny a hrdý táta nemohl nesdílet láskyplné vyznání: "Moje holčička dnes oslaví 6. narozeniny. Silná, sladká, nezávislá, šťastná, kreativní, sebevědomá a co je nejdůležitější - milující a laskavá, se smyslem pro černý humor. Jsem na tebe hrdý, Jasmine, kryju ti záda a vždycky tu budu, abych ti pomohl vést život srdcem a rukama. A nakonec, a to si pamatuj – není větší ženy ve tvém životě, od které by ses toho mohla tolik naučit než tvoje máma. Přeji ty nejlepší narozeniny a dnes večer po práci letím domů, abych tě objal."

Dwayne je prostě citlivý a milující táta, který si z toho, že nemá syna, vůbec nic nedělá. A kdo ví, třeba si zrovna jednoho "naloží" ke svým blížícím se padesátinám.

Témata: Slavní rodiče, Láska a vztahy, Mateřství, Rodina a vztahy, Slavní tatínci, Životy slavných, Výchova, Instagram, Dcera, Herec, Otec, Celebrity, Dcery, filmy, Dwayne Johnson, Dcerka, Akční film, Jasmine, Lauren, Hrdý, Tianu Žiro, Snídaně, Chlap, Táta, Simone