Maminka.czPředškolák

Ty nejlepší hračky na poslední chvíli pro děti od narození do 5ti let

15.  12.  2016
Na nákup vánočních dárků není pozdě. Pokud stále hledáte inspiraci, poradíme vám. Ať už máte doma tříměsíční miminko nebo školáka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Od narození do 6. měsíců

V tomto období se dítě sice teprve rozkoukává, ale právě proto by kolem sebe mělo mít hezké, zajímavé a stimulující věci. Čím více jej bude jeho okolí zajímat, tím zvídavější bude. Ideální jsou kontrastní hračky jasných tvarů, závěsné hračky nad postýlku, hračky jasných barev a svítící hračky, plyšoví nebo textilní muchláčci, kteří se dají žmoulat v ručičce.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vše by mělo být z materiálů, které může dítě cucat a kousat, objevuje totiž svět hlavně svými ústy. Miminko by také mělo mít nějaká kousátka, která by mu pomáhala s rostoucími zoubky. Perfektní jsou také různé míčky a pohybující se hračky, za kterými se bude dítě snažit lézt.

Témata: Děti, Časopis Maminka, Předškolák, Miminko, Batole, Hry pro děti, Hračky pro děti, Vánoce, Chodítka, Nejlepší hráč, Kufřík, Friends, Hra, Kontrast, Koloběžka, Let, Sociální cítění, Pink, Melodie, První brusle, Fisher Price, Hráč, Pejsek, Fisher-Price, Šroub, Hračky na Heureka.cz