Maminka.czVánoce

Tyhle 3 dárky na Vánoce nikomu nekupujte

Reklama 21.  11.  2017
Spoléháte se na to, že poslední týden před Štědrým dnem uděláte nájezd na obchodní centrum a za odpoledne nakoupíte všechny vánoční dárky? Pak nejspíš budete mít plnou tašku zbytečností, které pod stromečkem budou jen tak do počtu. Následující seznam dárků nikomu raději nekupujte.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dárkové balení kosmetiky

Kosmetický balíček pod stromkem značí jediné – že jste si nevěděli rady a moc jste se nezamýšleli.  Totéž platí o ponožkách, teplých rukavicích a podobných pokladech, u kterých do poslední chvíle nevíme, pro koho vlastně jsou.

Samozřejmě to neplatí ve všech případech. Pokud se jedná o balíček kosmetiky oblíbené značky vaší maminky/kamarádky/kolegyně, pak jí určitě radost uděláte.

Tip: Pokud vás ale nic lepšího než kosmetika nenapadá, zkuste se poradit s okolím – třeba kamarádi vám určitě dají super tipy na dárky pro tatínky a s maminkou dáte dohromady nápady na dárek pro babičku. Mrkněte na vanocni-darky.cz, kde najdete super tipy na dárky pro celou rodinu.

Klepněte pro větší obrázek

Oblečením se nezavděčíte

Při nákupu oblečení pro někoho jiného riskujete hned dva trapasy. Zaprvé je těžké trefit se někomu jinému do vkusu. Zadruhé je ještě těžší odhadnout velikost. A není nic horšího než rozbalit kousek oblečení o dvě velikosti větší nebo menší. Zvláště ženy bývají na toto téma citlivé a neodhadnutá velikost je může i urazit. Pokud si nejste velikostí stoprocentně jistá, raději oblečení nikomu nekupujte a vyberte něco jiného.

Příliš drahý nebo příliš laciný?

Vánoční trapas nastává ve chvíli, kdy neodhadnete, za kolik je vhodné dárek pořídit. Když máte pro kamarádku jen levné dárky za pár korun a vy od ní dostanete luxusní parfém, cítí se nepříjemně obě dvě strany. Zkuste se raději předem domluvit na maximální částce, za kterou budete dárek pořizovat.

 

Témata: Děti, Vánoce, Celá rodina, Dárek, Poslední chvíle, Velikost, Obchodní centrum, Vánoční dárek, Tip, Štědrý den, Vhodný dárek, Poslední týden, Dárkové balení, Vánoční dárky, Oblečení, Kosmetika, Luxusní parfém, Kosmetický balíček, Maximální částka