Maminka.czGalerie

Jako by si z oka vypadly. Tyhle děti své slavné rodiče rozhodně nezapřou!

Simona Procházková 18.  4.  2021
Jsou mladí, úspěšní a mají slavné rodiče. Zdědili po nich umělecký talent? Mnozí se sami věnují zpěvu a muzice, hrají ve filmech, vystupují na přehlídkových molech. Nebo si hledají svou vlastní a úplně jinou cestu životem. V každém případě si většina lidí musí všimnout toho, jak moc podobní jsou svým slavným otcům či matkám. Řeč je o potomcích celebrit, kteří své rodiče rozhodně nezapřou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Najdete je v zahraničí i u nás. U některých se stačí jen podívat na neuvěřitelnou podobu, kterou své slavné rodiče nemohou popřít, ani kdyby sami chtěli. Tvář začínající zpěvačky Charlotte Elly Gottové, muzikanta Artura Štaidla, studenta Jakuba Svobody, sympatické herečky Sabiny Remundové, případně úspěšné modelky Suri Cruise nebo herecké hvězdy Liv Tyler okamžitě prozradí, kdo je jejich máma nebo táta.

U některých generačních dvojic rodič a dítě je zkrátka podoba taková, až vás napadnou slova o klonování. Stačí se podívat třeba na snímky „pravé blondýnky“, herečky Reese Witherspoon a její dcery Avy nebo na záběry Toma Hankse se syny. Příkladů je ale mnohem více. Podívejte se, tady je velká galerie fotek.

FOTO: Profimedia

VIDEO: Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví

Jak slavní rodiče uspávají děti: Komu funguje tekoucí voda a komu nošení?
Tyhle slavné matky rodily po čtyřicítce! Co si na tom pochvalují?
Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rodiče, Robbie Williams, Adele, muzikant, Josef Tro, Amélie, Suri, Liv Tyler, Hugh Grant, Umělecký talent, Reese Witherspoonová, AMP, Sla, Liv Tylerová, Robbie, Profimedia, Remundová, Vévodkyně Kate, Tom Hanks, Rees, Oka