Tyto čtyři víkendové recepty si zamilujete

Recepty.cz 3.  2.  2017
Jestli už vás nebaví vařit stále dokola stejné recepty, ale rádi byste vyzkoušeli změnu, máme pro vás čtyři báječné a snadné recepty, které si zamilujete.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Česnečka s hovězím

Klepněte pro větší obrázek

Maso zalijte asi 2,5 l vody. Přidejte jednu očištěnou mrkev, celer, petržel, částečně nakrojenou celou cibuli, koření a lžičku soli. Přiveďte k varu. Pak ztlumte a za velmi mírného probublávání vařte 1,5–2 hodiny, až maso změkne. Vývar sceďte, maso nakrájejte na kousky a vraťte do vývaru. Přečtete si celý recept.

Témata: Ocet, Mandle, Celer, Mandarinka, Víkend, Vik, Česnečka, Recept, Kozí sýr, Řeč, Zelí, Stehno, Pizza, Olivový olej, Čtyři