Tyto čtyři víkendové recepty si zamilujete

Jestli už vás nebaví vařit stále dokola stejné recepty, ale rádi byste vyzkoušeli změnu, máme pro vás čtyři báječné a snadné recepty, které si zamilujete.
3. 2. 2017

Česnečka s hovězím

Klepněte pro větší obrázek

Maso zalijte asi 2,5 l vody. Přidejte jednu očištěnou mrkev, celer, petržel, částečně nakrojenou celou cibuli, koření a lžičku soli. Přiveďte k varu. Pak ztlumte a za velmi mírného probublávání vařte 1,5–2 hodiny, až maso změkne. Vývar sceďte, maso nakrájejte na kousky a vraťte do vývaru. Přečtete si celý recept.

Témata: Olivový olej, Řeč, Zelí, Víkend, Celer, Ocet, Recept, Kozí sýr, Mandle


Mohlo by vás zajímat
Vévodkyně Kate chce údajně třetího potomka porodit doma
Musíte je ochutnat! Tyto teplé saláty vám zpříjemní den
Těhotenská cukrovka. Víte, jaké jsou hodnoty a co vás při její diagnóze čeká?
Dopřejte si v zimě domácí bylinkové lázně. Víme, jak na to

Registrace

Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.

Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

 

Předplatné

Aktuální číslo časopisu