Tyto čtyři víkendové recepty si zamilujete

Jestli už vás nebaví vařit stále dokola stejné recepty, ale rádi byste vyzkoušeli změnu, máme pro vás čtyři báječné a snadné recepty, které si zamilujete.
3. 2. 2017

Česnečka s hovězím

Klepněte pro větší obrázek

Maso zalijte asi 2,5 l vody. Přidejte jednu očištěnou mrkev, celer, petržel, částečně nakrojenou celou cibuli, koření a lžičku soli. Přiveďte k varu. Pak ztlumte a za velmi mírného probublávání vařte 1,5–2 hodiny, až maso změkne. Vývar sceďte, maso nakrájejte na kousky a vraťte do vývaru. Přečtete si celý recept.

Témata: Celer, Ocet, Recept, Mandle, Olivový olej, Zelí, Kozí sýr, Řeč
Mohlo by vás zajímat
5 čajů, které mohou pít i ti nejmenší
Podzimní tvoření: Vytvořte si s dětmi tato roztomilá zvířátka z kaštanů
Halloweenské dobroty, které ocení nejen děti
Špatné počasí? Nevadí! Vezměte do ruky knihu a užívejte si domácí pohodu

Registrace

Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.

Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

 

Předplatné

Aktuální číslo časopisu