Účesy pro malé frajery

Už dvakrát jsme si představili krásné účesy pro malé holčičky a teď je čas podívat se na zoubek, tedy lépe řečeno na vlasy, také klukům. I oni můžou být hezky a stylově učesaní.
Účesy pro malé frajery

Malým klukům na vzhledu moc nezáleží. Roztrhané kalhoty, týden staré tričko a nemyté vlasy většina chlapečků neřeší, což poznáme především po první škole v přírodě, kdy přijedou domů s kufrem čistého oblečení, protože je zkrátka za celý týden nenapadlo se převléci. Úprava jejich zevnějšku je tedy především na nás, na rodičích. I kluci mohou vypadat šik a není na tom nic zženštilého. Čím dříve naučíme malé rošťáky, aby o sebe dbali, tím lépe. V pubertě by nad našimi radami tohoto typu (a nejen nad takovými) kroutili očima. Po zahradě a na kole ať lítají, jak chtějí, ale mají-li jít do školy nebo do společnosti, měli by být upravení s čistými a učesanými vlasy. Upravený účes dělá opravdu hodně. Třeba se vám zalíbí právě některý z námi vybraných střihů.

Klepněte pro větší obrázek

Hladká patka asi nikdy nevyjde z módy. Zvláště blonďáčkům typu Brad Pitt opravdu sluší.

Klepněte pro větší obrázek

Vyčesaná ofina ‚na Elvise‘ vypadá úžasně a malým džentlmenům sluší. Má to ale jeden háček, špatně se udržuje, bez laku na vlasy se neobejdete. Na lezení po stromech to není, ale na slavnostní události bude váš malý ‚model‘ zářit.


Klepněte pro větší obrázek

Účes lidově zvaný ‚prdelka‘ sluší především malým chlapečkům. Pěšinka pěkně uprostřed a konečky zastřižené rovně vypadají prostě roztomile.

Klepněte pro větší obrázek

Rošťácký ‚rozcuch‘ je efektní a jednoduchý. Krátce střižené vlasy promnete gelem nebo voskem na vlasy a necháte je tak, hezky rozcuchané.

Klepněte pro větší obrázek

Vyčesané vlasy do tzv. kohouta jsou snadno upravitelné a vypadají rošťácky. K vytvoření tohoto trendy účesu potřebujete jen trochu gelu nebo vosku na vlasy.

Klepněte pro větší obrázek

Číro s obarvenými konečky vypadá skvěle. Na obarvení použijte barevné šampony nebo dočasné smývatelné barvy. Jemné dětské vlásky samozřejmě tradičními barvami na vlasy nebarvíme.

Klepněte pro větší obrázek

Krátký sestřih s na temeni nechanými delšími vlásky, které učešeme k jedné straně s postranní pěšinkou, vypadá hezky, v létě v něm není horko a nevyžaduje žádnou velkou úpravu.



Klepněte pro větší obrázek

Úlet na konec! Co tomu říkáte?

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články