Umíte si vybrat vhodnou podprsenku? (Poradna)

Iva Endrychová 23.  5.  2016

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mnoho žen si stěžuje, na bolesti zad. Místo za lékařem by se však měly raději vydat do správného obchodu se spodním prádlem a vybrat si vhodnější podprsenku. Ano, tento často zanedbávaný kousek krajek nebo látky může způsobit i tyto problémy - pokud nesedí, tak jak má. 

Službu brafitting, tedy vybrání podprsenky přesně na míru tělu jednotlivé ženy nabízí již mnoho obchodů ale kvalita i míra služeb se samozřejmě liší, proto vybírejte pečlivě. Pokud nemáte možnost obchod s touto službou navštívit osobně, je tu pro vás tento týden naše poradna. 

Kdy je nejvhodnější čas jít vybírat kojící podprsenku? Mám spát s podprsenkou v noci? V čem je lepší sportovní podprsenka? Na tyto a další otázky bude po celý tento týden odpovídat Klára Doubková, spoluzakladatelka a spolumajitelka prodejny se spodním prádlem caresse.cz 

Klepněte pro větší obrázek
Klára Doubková

Klára Doubková spolu s Lucií Bozděchovou nebyly před čtyřmi lety spokojené s nabídkou a službami českých prodejen spodního prádla, a proto založily vlastní firmu, která splňuje jejich požadavky na přístup k zákazníkům. Klára se věnuje brafittingu a vždy ochotně poradí a pomůže vybrat padnoucí podprsenku.

Témata: pořad, Pór, Čas jít, Nejvhodnější čas, Poradna, Spolumajitelka