Maminka.czČasopis Maminka

Únorová Maminka právě v prodeji: V tomhle vydání se určitě najdete i vy!

Simona Formánková 20.  1.  2022
Od dnešního dne si můžete na stáncích zakoupit nové číslo časopisu Maminka. Tentokrát titulní stranu ozdobili Emma Smetana a Jordan Haj se svými dcerami. Přečtěte si nejen o tom, jací jsou rodiče a jak čelí negativním komentářům. Prozradili nám také, zda plánují svou rodinu v budoucnu ještě rozšířit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Focení a natáčení s Emmou Smetana, Jordanem Hajem a jejich dcerami si celý náš tým náramně užil. Starší Lennon pózovala v bílých šatech, které byly na focení její podmínkou, a malá Ariel putovala z jedné náruče do druhé, protože si každý chtěl pochovat alespoň na chvíli to neskutečně hodné miminko. V otevřeném rozhovoru nám pak známý pár prozradil, jak přistupují k výchově dětí a proč o sobě Emma říká, že je trochu "nemaminkovská". 

VIDEO: Emma Smetana a Jordan Haj: I naše dítě je někdy spratek. Lennon má právě první pubertu!

Jste těhotná a potýkáte se s ranními nevolnostmi? Ty obvykle odezní mezi 14. až 16. týdnem těhotenství, ale co když se změní v nadměrné neutuchající zvracení? Poradíme vám, jak na tuto nepříjemnost vyzrát, a prozradíme, která ze známých maminek se s tímto problémem také potýkala.

Pokud už odpočítáváte dny a hodiny do doby, kdy přijde váš drobeček na svět, rozhodně byste neměla vynechat článek Vytančit dítě na svět. Naše redaktorka Lenka pro vás připravila  tipy, jaké jemné pohyby vám pomohou uvolnit pánevní dno, a příchod na svět tak miminku ulehčí. 

Jste novopečená maminka a přijde vám, že váš život ztratil jasný řád? Pochybujete, že to zvládnete, bojíte se, co udělá miminko s vaším partnerským vztahem? Redaktorka Simča si pro vás připravila odpovědi na některé z těchto otázek. Článek 5 největších výzev novopečené maminky rozhodně nevynechte. 

Tipy, jak zvládnout tříměsíční koliku, s praktickými cviky na uvolnění bříška, co dělat, když nestíháte své batole, otázka, zda nejsou rodiče problémem českého školství, položená v rámci projektu K tabuli půjde... České školství a mnoho dalšího – to vše najdete v únorovém vydání Maminky. Časopis můžete zakoupit ve všech trafikách nebo na ikiosek.cz a rohlík.cz.

Témata: Časopis Maminka, Rodina, Miminko, únor, Jordan Haj, natáčení, Ariel, Lennon, prodej, České školství, Negativní komentář, Známý pár, Nové číslo, Maminka, Časopis, PRÁV, Titulní strana, Simča, Lenka