Maminka.czSlavné maminky

Upřímné doznání zpěvačky Moniky Absolonové: Co řekla svým synům o rozchodu s jejich tátou?

Dita Mrázková 30.  11.  2021
Bolestný a tak trochu překvapivý rozchod s otcem svých dětí ustála se ctí. Sílu jít dál našla především díky synům, kteří jí prý udělali velkou radost tím, že se mají navzájem moc rádi. Co dalšího se Tadeášovi a Matoušovi Monika snaží předat? A věří ještě v lásku na celý život?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Důležité je říct dětem pravdu

S hokejistou Tomášem Hornou tvořili ideální pár a když jsme spolu dělaly rozhovor naposledy, čekala prvorozeného syna Tadeáše a byla to ta nejšťastnější nastávající máma na světě. Jenže člověk míní a osud mění. Páru se narodil ještě druhý syn Matouš, vztah Moniky a Tomáše se ale rozpadl. 

Zpěvačka tak musela složitou situaci svým dvěma synům vysvětlit. Jak se s tím vyrovnala ona a jak kluci? "Na začátku to bylo těžké. Časem si ta situace ale sedla a člověk si zvykl. I s dětmi. Našla jsem si systém a fungovala. Podařilo se nám to ustát, ale radši to hned zaklepu! Důležité je říci dětem pravdu. Pochopitelně adekvátně věku," říká Monika.

VIDEO: Jak to má Monika Absolonová s muži?

Synové jsou parťáci

O svých synech říká, že jsou sice rozdílní, ale oba hodně energičtí, což se prý ne pokaždé hodí. "Vždycky jsem si přála, aby se měli rádi, byli parťáci a byli si oporou, až tady nebudu. A to se mi zatím splnilo..."

Šestiletý Tadeáš je prý velmi komunikativní a citlivý extrovert, o tři roky mladší Matouš zase svérázný a tvrdohlavý. "Myslím, že s nimi se nudit nikdy nebudu a že se mám ještě na co těšit," směje se Monika.

Co synům neříkáme, ale měli bychom? Tohle všechno potřebují slyšet

Vztah? Teď už jde hodně o kluky

O tom, že je mámou na plný úvazek, svědčí mimo jiné i fakt, že se snaží vařit teplá jídla každý den. Oba kluci milují řízek s bramborovou kaší, květákové placičky, těstoviny a omáčky s knedlíkem. Monika se musela naučit připravovat i ryby, které nikdy nemusela, ale její synové je mají rádi.

Na otázku, zda si myslí, že se v jejím životě ještě objeví muž, se kterým zestárne, odpovídá s humorem sobě vlastním: "No, já už, pravda, tak trochu zestárlá jsem. Ale netuším. Upřímně se spíš bojím, co všechno by se z případného vztahu časem vyklubalo. Teď už nejde jen o mě, ale hlavně o kluky. Momentálně tedy muže vážně neřeším. Uvidíme, co mi život přinese. Já už si přeju jen samá pozitiva a sociální jistoty!"

Témata: Láska a vztahy, Předškolák, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Chování a vztahy, Syn, zpěvačka, Děti a jídlo, Rozchod, Monika Absolonová, Komunikace, Povahové rysy, Hokej, Tomáš Horna, Tomáš, Řek, Láska, Kluk, Matouš, Táta