Maminka.czČasopis Maminka

Už dnes vychází nová Maminka na titulní stránce s rodinou Tomáše Kluse

redakce 18.  1.  2018
Jsou úžasní! Ano, přesně tak na nás působí manželé Tomáš a Tamara Klusovi a jejich tři děti, které focení titulní stránky zvládly naprosto v pohodě. Na co dalšího se můžete v nové Mamince těšit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kromě rozhovoru se zpěvákem Tomášem Klusem a jeho manželkou Tamarou se můžete těšit na mýty o císařském řezu, informace o tom, jak probíhá "píchnutí" plodové vody nebo zajímavý článek o orgasmickém porodu.

Věděli jste, že i mužům tikají biologické hodiny? Řekneme vám také, proč je tak důležitý první bonging.

Plné kojení při odchodu z porodnice a spokojené miminko přibývající na váze? Sen všech novopečených maminek. Poradíme vám, jak si ho splnit a domů odcházet bez dokrmů. V únorovém čísle jsme se zaměřili na ublinkávání, kdy je normální a kdy je třeba zpozornět?

V nové Mamince se dočtete také o tom, jaké změny prodělal očkovací kalendář v letošním roce a poradíme vám, jak naučit děti relaxovat.

Čeká vás toho ale mnohem více. Už teď se můžete těšit na chutné recepty pro těhulky i děti, dětskou módu a prozkoumali jsme trh s dvojkočárky.

Klepněte pro větší obrázek
Tomáš Klus je trojnásobným otcem. Holčičce dali netradiční jméno
Občas jsem zoufalá, ale šťastná. Fakt, že jo, říká o mateřství Nikol Štíbrová
Chtěla jsem dát dětem volnost, ale zjistila jsem, že potřebují mantinely, říká Helena Houdová
Témata: Časopis Maminka, Tomáš Klus, Nova, Chutný recept, Děti, Stráň, Titulní stránka, Plné kojení, Císařský řez, Orgasmický porod, Pohoda, Novopečená maminka, Manžel, Očkovací kalendář, Stránka, Titul, Klus, Maminka, Plodová voda, Dětská móda, Tomáš