Maminka.czInflační brzda

Už jen pár dní! Ušetřete a využijte speciální slevy s předplatným PREMIUM+

inb 29.  11.  2022
Odemkněte za jednu korunu exkluzivní obsah na devíti webech a ušetřete tisíce! Díky balíčku PREMIUM+ získáte informace, tipy a srozumitelné návody, jak spolehlivě a bezbolestně ušetřit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kvůli rekordně rostoucím cenám přinášíme po celý listopad předplatitelům balíčku PREMIUM+ rady a tipy, jak ušetřit, kam investovat peníze, ekonomické analýzy i odborné komentáře nejen na Maminka.cz, ale i na osmi dalších webech (Blesk.cz, Reflex.cz, Živě.cz atd.).

Využijte poslední šanci na zajímavé slevy na potraviny, sportovní vybavení nebo do lékárny a ušetřete s PREMIUM+. Díky předplatnému PREMIUM+ odemknete exkluzivní obsah na 9 webech už za 1 Kč na první měsíc (další měsíc 199 Kč, předplatné můžete kdykoliv zrušit).

A získáte navíc:

  • 10 % v aplikaci do obchodů Billa
  • 20 % na produkty značky Dr.Max
  • až 50 % na sportovní značky.
 

Vybíráme z našeho PREMIUM+ obsahu:

Přinášíme vám tipy od známých maminek – na čem se jim daří ušetřit v dnešní těžké době? O úsporách jsme si povídali třeba s moderátorkou Monikou Leovou, foodblogerkou Kitchenette Markétou Pavleje nebo s herečkou a influencerkou Berenikou Kohoutovou. Schválně si tipněte, kdo nakupuje v second handech a kdo si z hráškového pyré pro dítě udělá perfektní polévku.

Jakých je 7 zlatých pravidel finančního plánování? Přečtěte si zde, ať máte klidné spaní a ty nejlepší pojistky a účty.

Natočili jsme pro vás videa s tou nejpovolanější přes finance – Mazanou matkou Violou Hejlovou. Spočítala v nich, kolik stojí těhotenství a zda se dá vyjít s rodičovským příspěvkem.

Jak může rodina ušetřit na běžných výdajích? Tady je 9 tipů.

Připravili jsme také podrobný článek o všech výhodách, které můžete jako rodiče čerpat od státu. Tak ať o nic nepřijdete!

Témata: Finance, Jak ušetřit, Premium, Berenika Kohoutová, Inflační brzda, Viola Hejlová, PREMIUM +, Bill, Předplatné, Sleva, Obsah, Tip, Monika Leová, Balíček