Maminka.czČasopis Maminka

Už ji máte? Největší číslo roku vás dojme, inspiruje a provede světem mateřských trendů

redakce 18.  9.  2020
Nemohli jsme se dočkat, až ji budeme mít v ruce. Doufáme, že to máte stejně, protože tohle číslo je skutečně mimořádné. Říjnová Maminka má více než tři sta stran! A od první do poslední stojí za to.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Těšili jste se na rozhovor s maminkou z titulní strany? Tady máte rovnou tři velké rozhovory s s patronkami soutěže Maminka roku. Přečtěte si, jak svoje mateřství vidí Tamara Klusová, Gabriela Lašková a Sandra Nováková. 

Tahle soutěž už brzy vyvrcholí, a proto nechybí ani rozhovory s devítkou finalistek. Určitě si přečtěte jejich dojemné a inspirující příběhy. 

Maminka roku: Porotkyně Lenka Koenigsmark věří na soužití více generací a vnitřní sílu

V největším čísle roku samozřejmě nechybí móda, design, nápady na rychlé jídlo a vůbec, spousta skvělé inspirace pro těhotné a maminky nejen malých dětí. Navíc jsme pro vás sepsali ty nej mateřské trendy – celkem jsme našli více než dvacet takových, které stojí za to znát a sledovat.

Říjnovou Maminku si můžete koupit na stánku nebo ji objednat tady – na pár kliknutí vám přijde až domů, stačí zaplatit kartou, poštovné máte zdarma.  

Čekáte vás spousta čtení, ani to tu nejde všechno vyjmenovat. Namátkou? Jóga a běh v těhotenství, ambulantní porod v praxi, dotepání pupečníku, kult těla po porodu – nový trend na sítích nebo nošení barefoot bot. 

A jedno super téma, o kterém se zase tak moc nemluví: Naše matka v nás – jak dalece nás ovlivňuje v našem mateřství vztah s vlastní mámou?

Maminka roku: Tohle je našich devět finalistek! Kdy budeme znát vítězku?
Kdy je nejlepší čas na dítě? Možná o dost později, než si myslíte
Témata: Porod, Časopis Maminka, Mateřství, Rodičovství, Instagram, Maminka roku 2020, Maminka blogerka, Vaš, Mater, Největší číslo, Gabriela Lašková, Koenigsmark, Číslo, Suavinex, Family, Číslo roku, Barefoot, Tamara Klusová, Maminka, Sto stran, Trend, Sandra Nováková

Video