Maminka.czNaše tipy

Už máte doma novou Maminku?

Markéta Novák Matějková 23.  8.  2016
Konečně! Maminka s letošním pořadovým číslem 9 je v prodeji. Tentokrát s dárkem - cereální tyčinkou Street XL od Nutrendu. Na co dalšího se těšit kromě rozhovoru s herečkou Janou Strykovou?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Herečka Jana Stryková, která má dvouletého syna Jáchyma, říká, že k mateřství  přistupuje velmi intuitivním způsobem.  Nejen o výchově, ale také o porodu a práci jsme si povídali na romantickém statku kousek od Prahy.

Jste v očekávání? Potom vás určitě budou zajímat rozhovory se třemi nastávajícími maminkami, které prožívají toto období každá po svém. Najdete se v některé z nich?

Sledujte etikety. Na co si dát pozor při nákupu dětského jídla? I to se dozvíte v nové Mamince.

Časopis Maminka si můžete také předplatit a žádný článek vám už neuteče.

 

Že vás po porodu nezalila euforie, ale vaše pocity mají blíže ke splínu? Netrapte se, nejste v tom samy. Více se dozvíte v článku Takové malé poporodní blues.

Už aby… páslo koníčky, plazilo se, chodilo, mluvilo... Je vám to povědomé? Připravili jsme pro vás 11 největších milníků ve vývoji děťátka od narození do tří let.

A to rozhodně není ani zdaleka vše, co vás na 218 stranách nové Maminky čeká. Mimo jiné se můžete těšit na speciál Hubneme po porodu s radami odborníků, jak shodit poporodní kila včetně tipů maminek, kterým se podařilo shodit a nyní mohou jít příkladem nám ostatním.

Klepněte pro větší obrázek

 

Témata: Naše tipy, Máť, Poporodní blues, Dom, Jáchym, Splín